2777
2789

بچه ها من سه ماه خوردم و قطعش کردم فکر کردم حالم اوکی شده خداروشکر خیلی بهترم ولی گاهی حملات اضطرابی بهم دست میده یهو قفسه سینه م تیر می‌کشه 

حالتهای پانیک ضعیف 

باید ادامه میدادم؟ اقدام ب بارداری ام دکترم گفت عیب ندارد بخوری ولی میترسم وابسته ش بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ماه که کمه 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

منم همین کار رو کروم تا خوب شدم ول کردم ولی دچار مشکل شدم اصطرابم بعد چند سال دیگ وحشتناک شده 

باید دیگ حتما کار سنگین بکنم تا آروم باشم و فکر نکنم

بخور من میخوام برم دوباره شروع کنم

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

میشه بدون تجویز دکتر این دارو رو مصرف کرد من واقعا نیاز به آرامبخش دارم تروخدا یه قرصی بهم معرفی کنید نمیخوام برم دکتر خانوادم بفهمن همینطوری میخوام یه دارویی باشه اعصابم یکم اروم شه فکرای خیلی بدی تو سرمه از خودم میترسم نمیخوام بمیرم 

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀

من سالها پیش یه دو سالی خوردم

اگه اضطراب داری حتما یه ارام بخش لایت رو همیشه بخور

حتی تو بارداری هم می تونی ادامه ش بدی 

مثل کلرودیازپوکساید

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بدون نسخه نمیدن که

خب یه ارامبخشی چیزیکه بدون نسخه بتونم بگیرم اسمش میگید بهم

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀