2821
2789
عنوان

شیطان دیدم

180 بازدید | 12 پست

یه چند روزیه قبل اذان صبح دقیقا خواب شیطون میبینم و از ترس از خواب میپرم قبل اونم راجب تایپک قبلیم یه خواب دیدم که یکی از مردگان ک اقوام دورمون بود اومد بم گف خودتو درست کن خیلی وقت نداری

دو هفته ای هم میشه با اکسم‌اوکی شدم بنظرتون خواب ها نشونه اس؟

کاربری دست سه نفره ممنون میشم درخواست دوستی ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب نزدیک اذان رو‌جدی بگیر عزیزم رویای صادقه س

اون فردی که باهاش اوکی شدی رو بنظرم بیخیال شو احتمالش هست آدم درستی نباشه و تو رو دچار مشکل کنه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

خواب نزدیک اذان رو‌جدی بگیر عزیزم رویای صادقه ساون فردی که باهاش اوکی شدی رو بنظرم بیخیال شو احتمالش ...

میشه بگی چطوری ازش جدا شم که با احترامم باشه و نگ دنبال بهونه بودم

میشه بگی چطوری ازش جدا شم که با احترامم باشه و نگ دنبال بهونه بودم

بگو خواستگار خوب دارم میخام ازدواج کنم

یا بگو از وقتی دوست شدین تمام فکر و ذکرش درگیر شده و نمیتونم تو درس تمرکز داشته باشم و میترسم افت تحصیلی کنم 

بگو من خیلی روحیه م حساسه و وابستگی میارم و بعداً دچار مشکلات روحی و اینا میشم

خیلی بهونه ها میتونی بیاری

بگو یکی از آشناها منو باهات دیده خانوادم میدونن و حساس شدن 

یجوری دست به سرش کن

اگه دوست داره و میخاد باهات ازدواج کنه هر کدوم از این بهانه ها رو هم بیاری میگه میام خواستگاریش

آدمی که بخاطر وقت گذرانی تو رو میخاد همون بهتر که اصلا نیاد

دختر خانمها خیلی زود وابسته و دچار مشکل میشن قدر خودتون رو بیشتر بدونین 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

بگو خواستگار خوب دارم میخام ازدواج کنمیا بگو از وقتی دوست شدین تمام فکر و ذکرش درگیر شده و نمیتونم ت ...

همه بهونه ها رو براش میارم بازم آخرش قانعم میکنه که بمونم به هر طریقی ک شده

خب اون فامیل دورتون گفت از چه بابت وقت کم داری؟؟؟

نمیدونم بهش گفتم چخبر از اون دنیا چون تو خواب میدونستم این روحشه و فقط من دارم میبینمش هیچی بهم نگف فقط گفت خودتو آماده کن وقتت کمه در حد پلک زدن

نمیدونم بهش گفتم چخبر از اون دنیا چون تو خواب میدونستم این روحشه و فقط من دارم میبینمش هیچی بهم نگف ...

منظورش از وقت کم چی بود ؟اونم نفهمیدی ؟؟

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
نمیدونم بهش گفتم چخبر از اون دنیا چون تو خواب میدونستم این روحشه و فقط من دارم میبینمش هیچی بهم نگف ...

با یه روحانی حرف بزن

کات کن عزیزم قانع نشو

محکم بهش بگو دیگه نمیخام ادامه بدم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز