2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 33 پست

هیچ وقت هییییچ وقت تحت هیچ شرایطی خواستگاراتو به خاطر سن ۱۸ سال و تحصیل و... رد نکن. مادرت درست می‌گه. توی قضیه‌ی ازدواج نمی‌شه اینجوری ریسک کرد.

خواستگار قبول کن. حرف بزن. بهترینش رو انتخاب کن. بخوای همه رو رد کنی موردهای خوبو از دست می‌دی بعداً ممکنه حسرت بخوری. خیلی‌ها این مدلی شدن.

کی گفته نمی‌شه با ازدواج درس خوند؟؟؟؟

ازدواج یه بخش زندگیه تحصیل یه بخش دیگه. نمی‌دونم روز اول کدوم خداخیر ندیده‌ای این دوتا رو روبه روی هم قرار داد!😬

خلاصه که هم پای درست بمون هم پای ازدواج.

این نصیحتی بود که اگه خواهرم بودی بهت می‌کردم😘

لایک کنید. حال می‌ده

سلام گلی..ازدواج مقوله حساسیه..پای اینده شما در میان هست..این نظر شخصی منه..

امادگی برای ازدواج مهم هست‌.به نظرم با یه مشاور حتما صحبت کن...اما این رو بدون خیلی از دخترا رفتن دنبال تحصیل و بعدم گفتن می خواهیم شاغل بشیم و مستقل بشیم و فلان..بعد چشم باز گردند دیدن ۳۰ سالشونه خواستگاراشونو از دست دادن..یه خانمی بود دکترا رشته شیمی خونده بود..هیات علمی دانشگاه پیام نور یه روستای شیراز قبولش کرده بودن روی گریه نداشت..می گفت رفتم خارج تحصیل کردم اومدم با امید اینجا..ازدواجم نکردم به خاطر درسم حالا به هیچ جا نرسیدم.‌۴۰ سالش بود..

من نمی گم حتما همین رو قبول کن یا اگه رد کنی بعدا کیس بهتر نمی یاد...ولی هیچ وقت ندیده و نشناخته خواستگاراتو رد نکن...ادم خوب هست ولی کم هست...حیفه...می تونی ازدواج کنی و همزمان اهدافتو پیش ببری...تا بچه نداری خونه داری خیلی راحته...می تونی به درستم برسی..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا منظورم اینه ک نمیخام همه چی حسرت بشه برام

مثلا با ازدواج چی برات حسرت می شه..

می تونی با دوستات بازم بری بیرون کلاس بری.‌خوشی هاتو داشته باشی..تازه یه دوست جدیدم پیدا کردی که چه بسا بگی فقط می خوام با هم بریم بیرون ولا غیر

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
سلام گلی..ازدواج مقوله حساسیه..پای اینده شما در میان هست..این نظر شخصی منه..امادگی برای ازدواج مهم ه ...

این خاستگاری ک همین چند روز اومد از باب دل خودم نبود اما مامانم راضی ، اگ کیسی باشه قلبم راضی باشه اوکیه ، ولی من این یکیو نمیدونم چرا نمیخامش

خودتو دست کم نگیر🌱