2777
2789
عنوان

ازدواج

412 بازدید | 33 پست

من امروز تازه ۱۸ سالم همین چند روز پیش خاستگار برام اومده و خانواده ام گیر دادن ک ازدواج پسر خوبیه همش دارن بیخ گوشم حرف میزنن اما من اصلا دوست ندارم ازدواج میخام برم پی آیندم درس بخونم دانشگاه برم نمیخام دو روز دیگ با سه چهار تا بچه حسرت بخورم پسره پسر خوبیه اما من کلا دوست ندارم ازدواج کنم ، من بهشون میگم بعد از دانشگاه ازدواج میکنم اما مامانم میگ بعد دانشگاه کسی نمیگیرتت یا اگرم بگیرین زن طلاق ها یا زن مرده میان می‌گیرنت ، میگ نکن پشیمون میشی ، اما من اصلا دلم راضی نیس ،نمیخام،  فکر کنین خواهر کوچکتر تونم یه نصیحتی چیزی بگین ؟ 

خودتو دست کم نگیر🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواجم میخوای بکنی بگو باید تا ۵ سال نامزد باشیم و بشناسمش و بعداز اتمام دوره دانشگاه ازدواج رسمی میکنیم

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

نمیدونم من الان خودم با ۳۵ سال سن و لیسانس و یه درامد حداقل

میگم کاش ازدواح کرده بودم

ولی با ادم درست

نه کسی که محدودت کنه زور بگه بددهن و خسیس باشه 

به پسره بگو مخام برم دانشگاه ببین چی میگه

موقع عقد حق تحصیل و اشتغال بگیر

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

۱۸سال از نظر من سن مناسب ازدواج نیست اما همه اینا بستگی به شرایطتت و عقایدت داره مثلا بعضیا دنبال پیشرفت و درس و شغل هستن بعضیا با ازدواج هم میتونن درس بخونن و پیشرفت کنن و .... اگه تو خودت میبینی که در زمان متاهلی هم پیشرفت کنی خب ازدواج کن

تو حق داری هر وقت که آمادگیشو داشتی با کسی که دوست داشتی ازدواج کنی

مامانتم حق داره الان خیلی ازدواج و خواستگار کم شده نگران آیندته

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب عزیزمن ..شما مگه میخوای با اون ازدواج کنی هر چی گفت قبول کنی ..میتونی همون اول شرط کنی اینکه میخوای درس و ادامه بدی ..دانشگاه ..حتی میتونی بگی مثلا تو سن ۳۰  تازه شاید دلم بچه بخواد...اونموقع امضا میکنه میده دستت یا تو سند ازدواجت قید میکنی 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

ازدواجم میخوای بکنی بگو باید تا ۵ سال نامزد باشیم و بشناسمش و بعداز اتمام دوره دانشگاه ازدواج رسمی م ...

اینو هیشکی قبول نمیکنه تو ازدواج سنتی اینجوری بود که پسره میرفت خواستگاری دختر ۲۳ ساله

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب عزیزمن ..شما مگه میخوای با اون ازدواج کنی هر چی گفت قبول کنی ..میتونی همون اول شرط کنی اینکه میخ ...

کلا بخام بگم دوست ندارم ازدواج کنم 

خودتو دست کم نگیر🌱