2777
2789

خودتون ب مردن یا بیهوشی بزنید ،عکس العمل بچه ها ببینید!؟

من بچه هام هیچ ذهنیت درمورد مردن و مرده ندارن،۷و۴ساله هستن.خواستم عکس العملشون ببینم.دیشب همینطور فیلم می دیدیم گفتم خودم ب مردن بزنم.شوهرم هم از خدا خواسته😅😑

یدفعه دراز کشیده بودم گفتم بگم مردم،شوهرم هم خوب نقش بازی میکرد.ک ای واای چیکار کنیم مامان مرد.دیکه مامان ندارید،فوت کرد و فلان

پسرم ک همش صدام میکرد،ولی تو صداشون بغض و ناراحتی و ترس ندیدم 🥴

دخترم ی حرکت غیر منتظره دیدم ک یا میزد تو سرم و لگد میزد صدامیزد و باز نگرانی ندیدم.فقط گفت شکمش داره تکون میخوره داره نفس می کشه پس زندس🤣

هرچی باباش می گفت مرده باور نکرد.پسرم هم میگفت باباش گوشی بده..🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دخترم فقط ی فیلم دیده بود ک اقا هه بالشت رو سر زنش گذاشته خفش کرده،فقط همون تو ذهنش بود ب باباش میگفت بابا خفش کردی نفسش گرفتی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دلم خنک شد 😁😁😂😂اومدید عواطف بچه رو جریحه دار کنید ، بچه از شما زرنگ تر بوده ماشاالله 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم خنک شد 😁😁😂😂اومدید عواطف بچه رو جریحه دار کنید ، بچه از شما زرنگ تر بوده ماشاالله

حالا میدونید نظز من چیه.ک بچه ی کم عواطف و ذهنیت لازم داره.چون نه خودم مراسم عذاداری میرم نه بچهام تا حالا بردم..خودم فقط درحد درجه یک و دو میرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

وا اینکارا چیه. من نهایت الکی گریه کنم که اونم دخترم میگه اشکت نمیاد منو گول نزن😐

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

پسر من فقط میزنه در اینجور مواقع

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

البته اینم بگم تا خندم گرفت و از نقش دراومدم پسرم یهوی بغض کرد خودش نگه داشت فقط اشکش پاک کرد.ولی خودش جمع و جور کرد.گفت چرا مردی چرا زنده ای😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

آخی خدا نکنه😂😂

واقعا ی روند طبیعیه،لازم بود بچه ها احساسشون ببینم.بنطرتون بیشتر برم این مراسمات یا بچه ها ببرم؟ذهنم ی کن درگیر شد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

واقعا ی روند طبیعیه،لازم بود بچه ها احساسشون ببینم.بنطرتون بیشتر برم این مراسمات یا بچه ها ببرم؟ذهنم ...

نمی‌دونم واقعا بنظرم با ی مشاور صحبت کن 

ولی همون ناراحتی شمارو تو خونه ببینن هم باید یاد بگیرن

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
نمی‌دونم واقعا بنظرم با ی مشاور صحبت کن ولی همون ناراحتی شمارو تو خونه ببینن هم باید یاد بگیرن

حس میکنم بچهام احساساتشون ضعیفه زیاد بروز نمیدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...