2777
2789

نه هر چیزی جای خودش

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیررر

تو این سن همین تفریحات و خریدا و غیره انگیزه میشه برای ادامه

تو اوج جوونی میچسبه ی سری چیزا بعدش دیگه مزه نمیده

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

شما عزیزم ۳۰ رو رد کردین؟به نظرتون فرقی داره از ۳۰ به بعد با دهه ۲۰؟

نه بابا من تازه ۲۱ سالمه 🥲 ولی نظرمو میگم راجع به سوالت

به نظرم کار کردن اصلا فرق کرده با ۲۰ سال پیش 

الان جای کمیت باید روی کیفیت تمرکز کرد 

هر چقدر بشینی توی این ده سال کار کنی معلوم نیست مثلا هوش مصنوعی چی میشه 

باید دائما بروز باشی 

سلامت روان توی این ۲۰ تا ۳۰ سالگی مهمه 

اضطراب و افسردگی میتونه به تفریح نکردن ربط داشته باشه

هر چیزی جای خود

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

والا من دنبال عشق و حال و لذت بردن بودم ولی خب ما ایران زندگی میکنیم نمیخوام اشاره کنم که تفریحاتمون جز خوردن چیز دیگه ای نیست😐😂 پارتی و ایناهم بگیرن بازم اونقدرا خوش نمیگذره ادم حتی تو جمع دوستاشم رودروایسی داره چه برسه فک و فامیل. یسری عشق و حالای مثبت ۱۸ هم هست که کاربردی نیست واقعا چون ماشالله مرد ایرانی توی ازدواج هم نمیتونه و نمیخواد که زنشو به ارگاسم برسونه چه برسه دوست دخترشون باشی! کلا نیاز جنسیت با مردا برطرف نمیشه اونجوری که فکر میکنی نیست امار اومده که ۸۰ درصد زنای ایرانی نتونستن تاحالا با شوهرشون ارگاسم رو تجربه کنن😑😑😑 خب چه فایده داره اونوقت رابطه؟! 

لذت های دیگه مثل میتینگ و تور و اینا هست ولی خب پولیه که بدون کار کردن‌نمیتونی پول دربیاری😂

وقتی اونقدرا عشق و حال نداریم خب کارکردن بیشتر لذت داره والا

بعدش که پول دراوردی میری مسافرتای داخلی و خارجی لذتشو میبری 

کلا کار کردن مخصوصا کاری که دوسش داشته باشی بیشتر لذت داره

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

والا من دنبال عشق و حال و لذت بردن بودم ولی خب ما ایران زندگی میکنیم نمیخوام اشاره کنم که تفریحاتمون ...

ن خب مثلا فیلم دیدن کتاب خوندن موسیقی ساز زدن و... اینا عشق و حالایی ک پول زیادی نمیخواد