2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیدم فامیلا انجام دادن.هزینش چقد شد؟الانم درد داری؟

23

خیلی درد دارم خیلی زیاد گنم میبندم فشار میاد ازیطرف سرم دردمیگیره ازیطرف غبغبم😫دست کسی به غبغبم میخوره فشارم میفته خیلی دردش زیاده جزاینا پیشونی دردم دارم ازوقتی گن میبندم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من انجام دادم اصلا درد نداشتم.... فقط شب اول بعد عمل که بی حسی رفت سردرد گرفتم و حالم خوب نبود

خیلی زیاد درد دارم مخصوصا موقع ماساژ همش فشارم میفته

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خیلی زیاد درد دارم مخصوصا موقع ماساژ همش فشارم میفته

ماساژ چیه؟ من ماساژ نداشتم.... موقع ساکشن که کلا بی حسه چیزی متوجه نمیشی... بعدش یه گن برام بست که همون گن باعث سردرد من در شب اول شد... فرداش زنگ زدم دکتر که گن داره اذیتم میکنه گفت به اندازه نیم ساعت بردار قرص مسکن بخور سردردت که افتاد دوباره ببند چون باید یک ماه بسته باشه... همون شد... من به اندازه 2 ماه گن بستم و الان نتیجه اش رو دارم می بینم

ماساژ چیه؟ من ماساژ نداشتم.... موقع ساکشن که کلا بی حسه چیزی متوجه نمیشی... بعدش یه گن برام بست که ه ...

ماساژ دارم😫ک حباب و سرمای زیر پوستم خارج بشه و ردگن نمونه 😑هرسه ساعت باید ماساژ بدم روز اول بعد ساکشن باید سرسع ماساژ میدادم یکم دکتر ماساژ داد بافشار خیلی زیاد بعدش خودم 

دقیقا یه نوع پیکر تراشیه کلا عملایی که چربی برمیدارن دردناکه

☹️☹️خیلی حالم بدمیشه موقع ماساژ کلافشارم پایینه موقع ماساژ بدترم میشم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز