2777
2789
عنوان

کیا سینوزیت دارن

164 بازدید | 17 پست

تورو خدا یه راهی بگین هرچی دکتر میرم و انتی بیوتیک میخورم هیچی...باورتون نمیشه اینقدر درد توی پیشونیم و بینیم دارم که نماز نمیتونم بخونم چون نمیتونم خم شم...

دیگه خسته شدم یک ماهه بینیم کیپه فقط با قطره نفس میکشم😭😭😭😭😭😭😭😭

کاش میشد مثل آواز خوش یک دوره گرد زندگی را بار دیگر با رفیقان دوره کرد....

منم همینم جدیدا زده به گونه وپشت گوشم

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر منم داره

باد و هوا سرد نخوره ب پیشونیت.

زمستونها کلاه بزار .بعد حموم سشوار کن .هیچوقت سرت خیس نباشه

من برای پسرم عنبر نسا دود میدم گهگاهی بهتر میشه

البته برای عفونت گوشش ک ی هفته دادم ب گوشش خیلی برای سینوزیتش تاثیر داشت 

روغن مالی پشت ابروها و پیشونی با روغن سیاهدانه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
برو دکتر شستشوی یرپایی انجان بده.با دستگاه ساکشن کنه

دکتر چن بار رفتم ولی چیزی نگفته اخه..طب سنتی ها هم انجام میدن؟

باید خودتون رو به سرما نزنید بخور اکالیپتوس هم خوبه راه تنفس رو باز می کنه ولی اگه خیلی اذیتید می تونید به دکترتون بگید سینوس هاتون رو شستشو بده مالیدن بعضی از روغن ها به قیمت پیشانی هم تاثیر داره

کاربر آقا 

متاسفم عزیزم میدونم خیلییی سخته 

من بابام چندین ساله که داره متاسفانه هر راهی که امتحان کرد نتیجه نمیده سینوزیت قابل درمان نیست فقط باید رعایت کنی سرتو بپوشون همیشه

Teacher Student | CFU ✨️👩🏻‍🏫

منم سینوزیت دارم بعضی وقتها اوج میگیره که نمیتونم نفس بکشم....دکتر بیماریهای عفونی برو ...من باقرص پردنیزولون ومونته لوکاست بینیم بازمیشه حدودا 10 یا12 تا که خوردم بعدش بهترم...روزی 1 دونه....البته بادکترمشورت کن

منم سینوزیت دارم بعضی وقتها اوج میگیره که نمیتونم نفس بکشم....دکتر بیماریهای عفونی برو ...من باقرص پ ...

من مونته لوکاست رو الان دارم میخورم با دو تا اسپری که دکتر نوسته ولی متاسفانه تاثیر نداره...فقط نفازولین چشمی که درصدش بالاست بینیمو باز میکنه

دکتر چن بار رفتم ولی چیزی نگفته اخه..طب سنتی ها هم انجام میدن؟

همسرمن خیلی سال پیش مشکل داشت رفت دکتر گوش و حلق،براش انجام داده بود. میگفت هر چی عفونت بود،از راه بینیم خارج شد الان خوبه

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
متاسفم عزیزم میدونم خیلییی سخته من بابام چندین ساله که داره متاسفانه هر راهی که امتحان کرد نتیجه نمی ...

بخدا داغووونم..سرفه های خلط دار وحشتناک..گرفتگب بینی..درد وحشتناک پیشانی و بینی😭😭😭😭