2777
2789
عنوان

کاش یکی بود بشنوه حرفامو

83 بازدید | 16 پست

از خرداد کلئیی زحمت کشیدم ولی هیچی دستمو نگرفت ..... حتی از خودمم سرمایه ناچیزم رفت ..... خیلی عذاب کشیدم تو این زندگی به جایی برسم . خیلی حالم بده . حال قلبم بده . خیلی تنهام . بیکاری بیپولی بی عشقی به جایی نرسیدن ... مغزم کار نمیکنه . ازبس افسردم حس میکنم دستوپام بستس 

هرشب تصمیم میگیرم فردا جور دیگه اس باشه . ولی بی پول تا جهنمم نمیتونم برم . همسنام کلی پول دارن یا شاغلن یا از شوهر میگیرن . پز هم میدن . پول توجیبی من باید چندصدتومن  باشه با منت ..... حتی یه دوردور ساده تو هوای خوب هم سهم من از این زندگی نبود ...... کاش عمرم کوتاه باشه من دیگه نمیکشم .... 😞😞😞😞😞😞😭😭😭😭😭😭🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز اول وقت بخون خدا هرچی بخوای بهت میده...

همونطور باش ک خدا میخواد زندگیتو میچرخونه اونطور که میخوای.....

از امام زمان کمک بخواه.

این نسخه رو هم از مون به یادگار داشته باشه

تو خونه موقع اذان خودت هم اذان بگو...

این حلال مشکلاته...

روزی و میاره به خونتون...

الهی پر روزی باشی انقدری که دست بقیه رم بگیری عزیزم.

فقط ناامید نباش وتوذهنت همه ش به یک زندگی زیبا و پر از عشق و امید و نور فکر کن.. پر از زیبایی.

الهی بهشتی باشی وعمر بلند و پر عزتی داشته باشی و بتونی به بندگان خدا کمک و خدمت کنی عزیزم.

تو میتونی

فقط یکم صبوری کن و قوی باش..

دراین عالم کسی بی غم نباشد

اگر باشد بنی آدم نباشد..

قرآن هم روزی شده۱ صفحه۱ آیه بخون از قرآن جدا نشو... تا دستت وبگیره و ببره تت بسمت روشنی ها و امید...

روزای خوبی توی راهه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت

دائما یکسان نباشدحال دوران غم مخور...

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

درست میشه

زندگی بالا پایین زیاد داره

باید تحملت زیاد کنی

اینکه گفتی هر روز تلاش میکنی فردات جور دیگه ای باشه پس نشون میده آدم پر تلاشی و امیدواری هستی و این خیلی خوبه

موفق باشی

سعید🦋تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

نماز اول وقت بخون خدا هرچی بخوای بهت میده...همونطور باش ک خدا میخواد زندگیتو میچرخونه اونطور که میخو ...

نمیگم بی گناهم 

نه . گناه هم کردم . ولی یوقتایی تو خلوت یه کارایی کردم که حتی مادر برا بچش نمیکنه خیلی وقتا ..... چرا دستگیرم نمیشه ...میشه دعام کنی ؟ شاید خدا روی شما رو گرفت در حق من ... خیلیییی مضطرم .....خیلییی🥺🥺🥺 

درست میشهزندگی بالا پایین زیاد دارهباید تحملت زیاد کنیاینکه گفتی هر روز تلاش میکنی فردات جور دیگه ای ...

حتی وقتی ظاهر زندگیم هم بالا بود ، باز هم داشتم زجر میکشیدم .... از بچگی همین بود ..... همش بخاطر وجود یه آدم مزخرفه .... نمیدونم دیدی یا نه ، یه بچه سوری بود میلرزید از ترس ... از بچگی حال اون بچه رو دارم ..... 🥺😭😭😭😭😭

حتی وقتی ظاهر زندگیم هم بالا بود ، باز هم داشتم زجر میکشیدم .... از بچگی همین بود ..... همش بخاطر وج ...

هر کاری میکنی فقط کم نیار والا به جایی نمیرسی...👍

سعید🦋تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

نمیگم بی گناهم نه . گناه هم کردم . ولی یوقتایی تو خلوت یه کارایی کردم که حتی مادر برا بچش نمیکنه خیل ...

ان شاءالله زندگیتون هرروز زیباتر از روز قبل بشه طوری که هر لحظه شاکر خداوند و نعمتهاش باشین... ان شاءالله خدا مارو قابل کنه برای هموطن عزیزمون دعاکنیم... اصلا ماکی باشیم .الهی امام زمان عج الله دعاگوی شما باشن ... که قطعا دعاتون میکنن... چون خودشون گفتن که از احوال شیعیان با خبرن وبرامون دعا میکنن. الهی کارتون رو به راه بشه... طوری که از شادی اشکشوق بریزین عزیزم.خداخیرتون بده بابت همه ایستادگی هاتون ..بابت همه صبوری هاتون... حتما خدا میخواد نعمتبزرگی بهتون ببخشه ان شاءالله که خواسته ظرفیتش و در شماایجاد کنه.الحیاة نور و زیبایی در پیشه براتون ان شاءالله 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
ان شاءالله زندگیتون هرروز زیباتر از روز قبل بشه طوری که هر لحظه شاکر خداوند و نعمتهاش باشین... ان شا ...

همه دعاها خیرتون هزاربرابر در حقتون مستجاب شه الهی ... من هیشکیو ندارم هیچ رفیقی ندارم 

خاهش میکنم هروقت یادتون اومد وقت دعاهاتون منم دعا کنید .... 

حاجتروا و سلامت و خوشبخت باشید ❤❤❤❤❤