2777
2789
عنوان

زمان غربال گری

138 بازدید | 12 پست

مامانای باردار بهترین زمان برای غربالگری اول کی هست؟

اول باید سونو رو بدم یا آزمایش؟

هزینه اش چه قدره؟

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 

معمولا اول سونو میدن و جوابشو میبرن ازمایشگاه..من ۱۲ هفته رفتم

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا اول سونو میدن و جوابشو میبرن ازمایشگاه..من ۱۲ هفته رفتم

باید توی یه روز انجام بدم؟

بهارم. خدایا ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی. ازت میخوام این حس خوب رو به همه ی منتظرا هم عطا کنی. 

بین هفته های 11 تا13. بهترینش 12 هفته.

اول میری سونو. باجواب سونو میری ازمایش. واسه من جفتش شد 280. بیمه هم قبول نمیکردن.

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
باید توی یه روز انجام بدم؟

اره من تو یه روز بود فک کنم‌سن حاملگی باید یکی باشه

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
یعنی یازده هفته و چند روز؟ یا دوازده هفته و چند روز؟

از 11 هفته و 1 روز تا 13 هفته و 6روز

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

از۱۱هفته تا۱۳ هفته فرصت داری.اول باید سونو بدی بعدکپی بگیری ازروش بدی آزمایشگاه ک آزمایش بگیرن.برامن سونو ۱۹۰تومن شد آزمایشم ۱۱۰،آزمایش سعی کن بعدش بدی اگ ندادی تا۱۳ هفتگی و۶ روز فرصت داری ک آزمایش روبدی

خدای ما خدای زنده است.مرده پرست نباشیم👌
هردوتاش  باهمه مینویسه بررسی NT_NB

برای من nb رو ننوشته

میگه دیگه نمیگیرن

درسته؟

خودم بگم سونوگرایست انجام میده؟