2777
2789
عنوان

امشب فهمیدم

141 بازدید | 14 پست

و به این نتیجه رسیدم اگه از الان نتونم کار خوب پیدا کنم

نه تنها تو زندگی مشترک ایندم کلی هم باید زحمت بکشم و هم منت بزارن خودشو مامانش سرم  ک تا ظهر میخابی

هم اینکه شان خودمو کلی بیهوده میارم پایین

اگه کار خوب داشته باشم همچی بهتر میشه

هم برای خودم پول در میارم هم نمیخاد حمالی اینارو کنم ک اخرشم نبینن زحمتامو فقط اون دو ساعت بیشتر خابیدنمو ببینن

موافقین؟ اگه تجربه مشابهی دارین بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا من خانه دارم هیچکس تا حالا برای زیاد خوابیدنم حرفی بهم نزده هیچ بی احترامی هم ندیدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تا مجردی برو دنبال علایقت، دنبال درآمدزایی که دستت تو جیب خودت باشه

نامزدم 

چون گفتم چقد زود میخابی بهش بر خورد و گفت تو دلت خوشه تا ظهر میخابییی فلان 

ناراحت شدم خیلی

یکم اعتراض کنی ب کارشون به روت میارن این مردا

ببین همه مردا اینجوری نیستن قرار نیست هر زن خونه داری تو سری خور باشه شما دوست داری مستقل باشی باش ولی واقعیت اینجوری نیست والا من 8 ساله ازدواج کردم الان حدودا 4 ساله خانه دارم کسی بهم چیزی نگفته اعتراضم کردم نه توهینی شنیدم نه چیزی چون وظیفه من نیست بیرونم کار کنم تو خونه هم کار کنم بچه هم نگهدارم مگه من چقدر جوون دارم واقعا زنی که هم بیرون کار میکنه هم خونه هم بچه داری داره از خودش میزنه به نظر من 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببین همه مردا اینجوری نیستن قرار نیست هر زن خونه داری تو سری خور باشه شما دوست داری مستقل باشی باش و ...

درسته زنی ک خونه داری میکنه و بچه داری  اصلا وقت کار بیرونو نداره

ولی من ک بچه ندارم کار خونم نمیکنم چون نمیخام پس فردا بگه یه شام درست کردی کوه ک نکندی

میخام از اول درگیر کار خودم باشم ک فدا کاری برا کسی نکنم 

هیچکس لیاقتشو نداره

درسته زنی ک خونه داری میکنه و بچه داری اصلا وقت کار بیرونو ندارهولی من ک بچه ندارم کار خونم نمیکنم ...

هرکسی عقیده و سلیقه ای داره حرف شما هم قابل احترامه و درست ولی بهت بگم چه مستقل بودی چه نبودی به هیچکس اجازه نده همچین حرفایی بهت بزنه