2777
2789
عنوان

عکس پروفایل

64 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها لطفا بهم بگین من الان با خاله ام چکار کنم من خدا بعد ده سال بهم نینی داده من زیاد رابطه با خاله هام ندارم ازم عکس بچه ام رو خواست براش فرستادم گزاشته عکس پروفایلش بعد من خودم میدونم چقد دوستاش زیادن من خوشم نمیاد بچه ام همش تو دید باشه یکسالشه و من خیلی بهش میرسم از چشم بد و این چیزا من میترسم واقعیتش دست خودم هم نیس چطوری بگم پاکش کنه ولی ناراحت نشه به شدت ادمی هست خاله ام که زود بهش برمیخوره و قهر میکنه نگرانم بهش چیزی بگم و ازم ناراحت بشه 🥺لطفا چطوری موضوعو بهش بگم 

اره میدونم چی میگی منم عکس خواهرزادمو گذاشتم پروفایل خواهرم گفت فکر کردی من خودم بلد نیستم بزارم؟ بعد فهمیدم نمیخواد بچش تو چشم باشه دیدم حق داره... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.