2777
2789
عنوان

آبرسان

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 27 پست
وای خب چی بگیرم شما میتونید بهم کمک کنید نمیخوام زیاد هم هزینه کنم لطفا شوینده و ابرسان مرطوب کننده ...

شوینده ویتالیر _ژنو

ابرسان نواکنه _ برایت مکس 

مرطوب کننده تگودر _ درمالیفت

اینا خوبن قیمتشونم مناسبه .

تونر هم همون لافارر که داری خوبه .

فعلا همینا رو استفاده کن تا پوستت نرمال بشه .

اگه بعد از ۲ ماه هنوز جوش داشتی میتونی به روتینت یه ضدجوش اضافه کنی مثلا ضدجوش راکوتن خیلی خوب و اقتصادیه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوینده ویتالیر _ژنوابرسان نواکنه _ برایت مکس مرطوب کننده تگودر _ درمالیفتاینا خوبن قیمتشونم مناسبه . ...

عزیز شوینده فوم بگیرم ویتالیر بگیرم یا ژل؟

سلام گل ببخشید من وقتت و میگیرم میتونی یه محصول برای جای جوش قرمز بگی؟خیلی دارم

سلام قشنگم

ازلائیک برایت مکس خوبه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام گل میگم من ابرسان نو اکنه و مرطوب کننده درمالیفت میزنم صورتم میسوزه طبیعیه؟

سلام عزیزدلم . نه این دو تا محصول اصلا ترکیباتی کا باعث سوزش و حساسیت بشه ندارن .

قبلش روتین رفته بودید؟؟

قبلش صورتتون رو لایه برداری یا شیو کردید؟

قبلش شستشوی دو مرحله ای داشتید ؟

اگه حداقل جوابتون ب یکی از این سوالات بله هست یعنی بخاطر اون کرم ها نیست و فقط زمان استفاده اشتباه بوده .

البته اگه به تازگی روتین منظم نداشتید و مثلا ضدآفتاب تمدید نمی‌کردید این اتفاق عادیه و به مرور خوب میشه .

سلام عزیزدلم . نه این دو تا محصول اصلا ترکیباتی کا باعث سوزش و حساسیت بشه ندارن .قبلش روتین رفته بود ...

نه اتفاقا هیچ کدوم از اینا رو انجام نداده بودم از داروخونه پرسیدم گفت پوستت به معطر بودن واکنش نشون داده چون پوستم بشدت حساسه

سلام عزیزدلم . نه این دو تا محصول اصلا ترکیباتی کا باعث سوزش و حساسیت بشه ندارن .قبلش روتین رفته بود ...

ببخشید عزیز من هی سوال میپرسم 

راستش گل من الان دوروزه هیچی به صورتم نمیزنم جز آب خالی چون گونه هام هنوز قرمز هست و میسوزه فقط اینکه عزیز پوست من شده عین کویر دست میخوره قرمز میشه بدون هیچ چربی ای قبلا رفتم دکتر گفت پوستت مختلط هست و دهیتراته ولی الان بشک افتادم نکنه خشک و دهیتراته هست و این محصولات بهش نساخته اینطوری شده؟؟بنظرت دیگه نزنم؟

البته اینم بگم وقتی صورتم و میشورم با هرچی حتی آب مثل کویر هست حتی دو روز هم دست نزنم همینطوره فقط،کشیده میشه ولی،وقتی یه محصولی بهش بزنم فرقی نداره تونر یا ابرسان یا مرطوب کننده و ضدافتاب سریع چربی تولید میشه رو چونه و پیشونیم ولی بازم حس کشیدگی هست با این تفاوت که روغنی هست پوستم بشدت