2777
2789

ابرسان همینه دیگ سریع جذب پوست میشه

سرم هیالرونیک اسید و امتحان کن

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواسدب ی عکس از پوستت بده کامل راهنماییت کنم‌چیا بزنیشایدم‌مشکل از ابرسانت نباشهی روتین کامل بهت معر ...

میتونی یه ضد جوش بهم کعرفی کنی خوب باشه؟من جوش های زیز پوستی خیلی درشت دارم انقدر درد میکنه پر شده صورتم

وقتی پوست ب شدت دهیدراته هست باید هیالورونیک و مرطوب کننده هم در کنار ابرسان استفاده بشه .

سرم ابرسان کوزارکس _ برایت مکس_ اوردینری

کرم ابرسان تگودر _ برایت مکس _ تاچا

مرطوب کننده توریدن _ درمالیفت _ کوزارکس 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

وقتی پوست ب شدت دهیدراته هست باید هیالورونیک و مرطوب کننده هم در کنار ابرسان استفاده بشه .سرم ابرسان ...

هر دوتا رو میزنم ولی بازم پوستم بشدت کشیده میشه و چربی پیش از حد تولید میکنه

هر دوتا رو میزنم ولی بازم پوستم بشدت کشیده میشه و چربی پیش از حد تولید میکنه

روتینتون چیه؟

سرم هیالورونیک هم زدین؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

روتینتون چیه؟سرم هیالورونیک هم زدین؟

اول صورتم و با ژل آراکسین که الکل نداره و ابرسان هم هست میشورم چون هرچی میزدم صورتم قرمز میشد و احساس کشیدگی بیشتر این اوکی بود بعد تونر لافارر پوست چرب بعد ابرسان راکوتن یا درماتیپیک بعد مرطوب کننده ضد جوش نوتروژینا قبلا سرم هیالورونیک میزدم ولی بازم صورتم کشیدگی داشت مخصوصا پیشونیم از موقعی که این روتین و دارم صورتم پر شده از جوش های زیر پوستی بزرگ و دردناک اینطوری نبود نمیدونم چش شده

اول صورتم و با ژل آراکسین که الکل نداره و ابرسان هم هست میشورم چون هرچی میزدم صورتم قرمز میشد و احسا ...

اینا هیچکدوم مناسب نیستن بینشون فقط تونر لافارر خوبه .

کلا روزی یکبار میتونید شوینده استفاده کنید. 

شوینده اریکسین اصلا برای پوستای دهیدراته مناسب نیست .

درماتیپیک و راکوتن هیچکدوم ابرسان قوی نیستن بیشتر مرطوب کننده ان و هیچ تاثیری روی عمق پوست ندارن.

مرطوب کننده نوتروژینا که افتضاحه . برای انواع پوست مشکل ایجاد میکنه منافذ رو باز میکنه و آلودگی و چربی زیادی داره که باعث جوش های چرکی و زیرپوستی میشه .

روتینتو عوض کن عزیزم یه روتین ساده و درست بگیر که مشکلات پوستی ایجاد نکنن

اینا هیچکدوم مناسب نیستن بینشون فقط تونر لافارر خوبه .کلا روزی یکبار میتونید شوینده استفاده کنید. شو ...

وای خب چی بگیرم شما میتونید بهم کمک کنید نمیخوام زیاد هم هزینه کنم لطفا شوینده و ابرسان مرطوب کننده اقتصادی بهم معرفی کن نو اکنه خوبه؟

اینا هیچکدوم مناسب نیستن بینشون فقط تونر لافارر خوبه .کلا روزی یکبار میتونید شوینده استفاده کنید. شو ...

اینم چونم توروخدا کمکم کن یدفع ای اینطمری شد صورتم هیچی نداشت

ابرسان نو اکنه بعد مرطوب کننده درمالیفت خوبن؟