2821
2789
عنوان

دل درد

52 بازدید | 1 پست

بچه ها من تا یکم ی جا سرد باشه بشینم دلم درد میگیره درحدی که باید برم دستشویی

شکمم هم صدا میده از سردی

مثلا شلوارام رو اتو نکنم بپوشم پارچه سردیش بخوره به دلم درجا دل درد میگیرم

چیکار کنم 

به نظر می‌رسه که بدن شما حساسیت بالایی به سرما داره که می‌تونه علائم گوارشی و دل‌درد ایجاد کنه. این مشکل ممکنه به دلیل تحرک غیرطبیعی روده‌ها یا حساسیت بیش از حد به تغییرات دما باشه.

اینجا چند توصیه برای مدیریت این مشکل وجود داره:

1. **گرم نگه داشتن بدن:** همیشه سعی کنید بدن خود رو گرم نگه دارید، به خصوص قسمت شکم. لباس‌های گرم بپوشید و از پارچه‌های نرم و گرم استفاده کنید.

2. **مصرف غذاهای گرم:** تلاش کنید بیشتر غذاهای گرم و گرم‌کننده مصرف کنید. غذاهای سرد و نوشیدنی‌های سرد رو کاهش بدید.

3. **خودداری از نشستن در مکان‌های سرد:** سعی کنید از نشستن در مکان‌های سرد خودداری کنید و در صورت نیاز از زیرانداز یا پتو استفاده کنید.

4. **ورزش و فعالیت‌های بدنی:** ورزش‌های سبک و حرکات ورزشی به تنظیم حرکت روده‌ها کمک می‌کنن و ممکنه علائم شما رو کاهش بدن.

5. **استفاده از گیاهان دارویی:** بعضی از گیاهان دارویی مانند زنجبیل، دارچین و هل می‌تونن به شما کمک کنن. اما قبل از مصرف هر گونه گیاه دارویی، بهتره با پزشک مشورت کنید.

همچنین، اگر این مشکل به طور مداوم شما رو اذیت می‌کنه، بهتره به یک پزشک متخصص گوارش مراجعه کنید تا علت دقیق و درمان مناسب رو پیدا کنه.

من همش گرممه دنبال جای سردم همیشه😂

ولی گرمیانه و اینا رو امتحان کردی؟

مثلا زنجبیل یا دارچین تو چای

منظورم اینه اگه حساسیت نداری به چیزی از داخل بدنتو گرم کن

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2824
2823
2791
2779
2792