2777
2789

اولین دادگاه بعد از شورای حل اختلاف کی تشکیل میشه؟ جلسه اول قسط اول واریز. میشه یا فقد تلاش بر صلحه؟ هرکی تجربه داره بگه..

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
حل اختلاف برای حل اختلافه و اشتیه تو اولین جلسه معلوم نمیشه قسط مهریه هم بر اساس دارایی طرفه تا وقت ...

خیلی ممنونم از نظرت... جلب کی صادر میشه اطلاعی دارین

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی ممنونم از نظرت... جلب کی صادر میشه اطلاعی دارین

جلب وقتی صادر میشه که طرف دادگاه نیاد مهریه رو پرداخت نکنه اما اگه بره اعسار بده مهریتو قسط بندی میکنن دنگو فنگ زیاد داره خودم افتادم تو این راه انقدر میپیچونتت جسارتا علت طلاق چیه

جلب وقتی صادر میشه که طرف دادگاه نیاد مهریه رو پرداخت نکنه اما اگه بره اعسار بده مهریتو قسط بندی میک ...

قمار الکل اعتیاد......وای دل اشوبه گرفتم ممکنه رای بر علیه من باشه؟ ممنکه بگه ندارم حتی قسط اولم بدم 

قمار الکل اعتیاد......وای دل اشوبه گرفتم ممکنه رای بر علیه من باشه؟ ممنکه بگه ندارم حتی قسط اولم بدم

ببین دادگاه همیشه به نفع مرده اگه بتونی ثابت کنی اعتیادشو میتونی ازش راحت جدادبشی مهریه هم گفتم که میان نگاه میکنن طرف دارایی چی داره خونه ماشین 

بعدم قسط بندی میکنن نه فک نکنم بتونه قسط اول رو نده

ببین دادگاه همیشه به نفع مرده اگه بتونی ثابت کنی اعتیادشو میتونی ازش راحت جدادبشی مهریه هم گفتم که م ...

خیلی ممنونم ازت

خواهش میکنماگه خواستی یه صلوات برای روح پدر تازه فوت شدم بفرست ممنون

روحشون شاد براشون حمد خوندم🖤

شما چرا اینقدر پرونده مهریه تون اینقدر پیچش کردین شورا حل اختلاف !

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما چرا اینقدر پرونده مهریه تون اینقدر پیچش کردین شورا حل اختلاف !

نمیدونم حقیقتا مثل اینکه اول باید برین شورای حل اختلاف که ما رفتیم قبلا نمیدونم اینطور بوده یا نه...

نمیدونم حقیقتا مثل اینکه اول باید برین شورای حل اختلاف که ما رفتیم قبلا نمیدونم اینطور بوده یا نه...

ایجورا که گفتین به این صورت نیست فقط دریکسری صورت ها پرونده ارجا میخوره به شورا حل اختلاف یکیش اینکه مهریه تون تا بیست میلیون باشه اگ بالاتر باشه شورا حل اختلاف نمیتونه حکم اجرایی بدن ارجاع میخوره به دادگاه بعدشما میتونستین همزمان با ثبت دادخواست مهریه  قرار تأمین خواسته از دادگاه درخواست کند تا اموال همسرتون پیش از اطلاع به ایشون توقیف بشه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.