2777
2789
عنوان

ازدواج رو از اول گذاشتن

180 بازدید | 13 پست

پیروزی موفقیت 

بیزارم از این جامعه ای 

که اینطوری داره بهم دیکته میکنه🥺

خدایا نه جرات مجرد بودن دارم 

نه حوصله رابطه دائمی رو

فشارای خانواده حرفای مردم سنم منو داره مجبور میکنه 

چقدر دلم میخواست برا خودم راحت زندگی کنم بدون استرس حرف مردم ترحم مردم به ی دختر مجرد و زدن یسری حرفا و ترحم ها بهش🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سالهاست متاهلم

ولی واقعاااا دیوونه کننده‌اس حرفایی که به یه دختر مجرد میزنن 

انگار تماااام دستاوردهای یه دختر تو شوهر کردنه !!! به شخصه نمیزارم جلوم کسی از شوهر نکردن کسی بدگویی کنه به عنوان یه عدم موفقیت و بدبختی قلم‌داد کنه میزنم تو ذوقش و متوجهش میکنم شوهر کردن دستاورد و هدف نیست ! دخترا خیلی میتونن تنها موفق و سلامت و شاد باشن

من سالهاست متاهلمولی واقعاااا دیوونه کننده‌اس حرفایی که به یه دختر مجرد میزنن انگار تماااام دستاورده ...

من شرایطم تو خونه خوب نیس افسرده شدم

دلمم واقعا ازدواج نمی خواد

متاسفانه دوستی رو ترجیح میدم

ولی دارم مجبور میشم انگار دیگه

من شرایطم تو خونه خوب نیس افسرده شدمدلمم واقعا ازدواج نمی خوادمتاسفانه دوستی رو ترجیح میدمولی دارم م ...

با آگاهی و منطق ازدواج نه بخاطره حرف مردم و احساسات

مگرنه روزی هزاربار آرزو میکنی مجرد میموندی حرف میشنیدی

دقیقا. حالم از این زندگی بهم میخوره بخاطر این راه و روشش و آدمای نفهمی که با حرفاشون زندگی رو بهت زهر میکنن

کاش همه چی مثه قدیما راحت بود الان ازدواج کردن شده سخت ترین چیز دنیا از هر لحاظ. و مجرد بودن هم تو این کشور و مردم بی فکرش عذاب آوره

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

بازم توکل به خدا. یه چیزی میشه دیگه. امیدوارم خدا برات بهترین رو بخواد و حال دلت رو خوب کنه عزیزم

دلم نمیخواد مهر طلاق بخورم🙃 دلم آشوبه

هدف زیاد داشتم ولی حرفای اطرافیان راجب دیر شدن ازدواج و کنایه هاشون اجازه نمیده🥲

دلم نمیخواد مهر طلاق بخورم🙃 دلم آشوبههدف زیاد داشتم ولی حرفای اطرافیان راجب دیر شدن ازدواج و کنایه ...

ببین چی حال دل خودت رو خوب میکنه. وگرنه دهن مفت مردم همیشه بازه و حرفی برای گفتن دارن. کاملا میفهممت چون توی شرایط خودتم. کلی خاستگار رد کردم بخاطر عدم علاقه. و قبلش بخاطر ترس از ازدواج. حق داری بترسی چون ریسک بزرگیه ازدواج. اما نمیشه که همیشه هم بدبین باشی باید فرصت بدی به خودت. انشاالله که آینده ای روشن داشته باشی

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷