2777
2789
عنوان

شیرمادر

258 بازدید | 27 پست

خیلی نگرانم دخترم پا گذاشته تو 5 ماه هم شیر خشک بهش دادم هم خیلی کم شیر خودما دادم کم کم داره شیر منا پس میزنه ولی من میخوام تو شش ماه که غذا خور میشه بیشتر شیر خودما بدم از اونورم شیرم کم شده میترسم وزنش بیاد پایین همینجوری لاغر هست نمیدونم چیکار کنم ؟ کمکم کنید

تعداد رای : 0
نظرسنجی
.
0
0%
.
0
0%
به دنیایی که مردانش عصا از کور میدزدند من از خوش باوری آنجا محبت آرزو کردم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دختر منم از ۵ ماهگی خیلی بد سینمو میگرف ۶ ماهگی ام دیگه کلا نگرفت و شیر خشکی شد.چون شیشه راحت تر بود دیگه سینه رو نمیخواست.تازه من نهایتا روزی ۹۰ سی سی شیر خشک میدادم ...اگه میخوای شیر خشکی نشه دیگه نباید بهش شیر خشک بدی فقط از سینه بده ک شیرتم راه بیفته

خوب خیلی از بچه ها وقتی از شیشه شیر میخورن دیگه سینه ی مادر رو پس میزنن.چرا شیرخشک دادی؟کاش فقط شیرخ ...

خیلی اشتباه کردم پشیمون شدم تقصیر اطرافیانه تازه سزارین کرده بودم شیرم کم بو د بهم گفتن شیر خشک بده ولی بعدش شیرم خیلی زیاد شد ولی بسکه بیشتر شیر خشک دادم کم شد

چون سینه تو کم میک میزنه کم شده، هرچی بیشتر میک بزنه شیرت زیادتر میشه 

آخه میترسم تا شیرم زیاد شه کلی وزنش بیاد پایین

پودر گالاکتومید خیلی خوبه برا افزایش شیر.ب شرطی ک بچم سینه رو بگیره ک راه بیفته

از داروخونه باید بگیرم؟

خیلی اشتباه کردم پشیمون شدم تقصیر اطرافیانه تازه سزارین کرده بودم شیرم کم بو د بهم گفتن شیر خشک بده ...

منم شیرم خیلی زیاد بود واسه تنبلیه خودم بچم شیر خشکی شد☹ولی شما سعی کن دیگه شیر خشک ندی تا سینتو بگیره