2777
2789

حاضرم دنیا رو بدم یه بار دیگه بتونم ببینمش خیلی سال پیش ازدست دادمش....🖤یادمه ده ساله ام  بودم کفشی که باهم دیده بودیم و ازش خوشم اومده بود نزدیک عید برام خرید....خیلی دوستش داشتم اون عید بهترین عیدم شد....🖤🖤اگه مادرت هست قدرش رو بدون....مادر تکرار نشدنی هستش....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حاضرم دنیا رو بدم یه بار دیگه بتونم ببینمش خیلی سال پیش ازدست دادمش....🖤یادمه ده ساله ام بودم کفشی ...

خیلی دوست دارم باهاش بهترین باشم ولی نمیتونم و خیلی فشار رومه و دارم شدیدا عذاب میکشم اما بابته نصیحت قشنگت ممنونم مهربونم.

خیلی دوست دارم باهاش بهترین باشم ولی نمیتونم و خیلی فشار رومه و دارم شدیدا عذاب میکشم اما بابته نصیح ...

🌹🌹

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️