2777
2789
عنوان

مامانا بیاین🔊🔊🔊🔊🔊

101 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.کسایی که پسر باردار بودن نینی تون چندماهگی تکون میخورد توی شکمتون .کسایی ک دختر باردار بودن چند ماهگی🤔🤔🤔ممنون میشم بگید

اخه من شنیدم پسر سه ماهگی تکون میخوره دختر دیر تر ایا درسته 

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙

تکونهای پسرمو از سیزده هفتگی حس کردم و ضربان قلبشم تو وجودم از هفته هشت مثل تیک تاک ساعت همش تو گوشم بود

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تکونهای پسرمو از سیزده هفتگی حس کردم و ضربان قلبشم تو وجودم از هفته هشت مثل تیک تاک ساعت همش تو گوشم ...

میشه بگید اولین تکوناش چطوریه ینی چحوریه ک میشه فهمید داره تکون میخوره 

تکوناش اوایل چطوری بود ینی چی حس میکردی ؟؟

خیلی قابل درک نبود مثلا احساس میکردم از توی شکمم انگاری قلقلکم میدادن یا مثلا یه ضربه های خیلی کوچولو ولی از هفته 24 شدت گرفت دیگه از اون به بعد خیلی قشنگ میفهمیدم.هفته 38 بگم پاهاشو میفهمیدم وقتی تکون میداد باور نمیکنی😍😍

روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)
پسرهفته16 تکوناشو احساس کردم

شما چجوری بود تکوناش ک فهمیدین داره تکون میخوره میخوام بدونم اولین تکونش مادر چ حسی تو دلش داره ک میفهمه تکونه🤔🤔

من از هفته ٨،٩زير دلم سمت چپ نبض ميزنه وقتي غذا ميخورم 

الانم مث حباب يه چيزي ميتركه تو دلم 

از چند نفر كه برسيدم مثل من بودن 

و جنسيت هم پسر بود اونا 

من ١بهمن بايد برم غربالگيري انشالله جنسيتش معلوم ميشه

پسر عزيزم خوش اومدي 😍😍٩٧/٤/٢٩😍😍
میشه بگید اولین تکوناش چطوریه ینی چحوریه ک میشه فهمید داره تکون میخوره 

ببخشید اون اویل مثل پیچیدن گاز معده تو دل بود بعد مثل ترکیدن حباب بعدم تکوناش ک واضح تر میشد قشنگ ی قسمت قلنبه میزد بیرون اننگار دستش بود هفته ۲۲😍😍😍😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خیلی قابل درک نبود مثلا احساس میکردم از توی شکمم انگاری قلقلکم میدادن یا مثلا یه ضربه های خیلی کوچول ...

واییییی😍😍😍😍😍😍😍😍من بی صبرانه عاشق تکون خوردناشم ینی اینقدی ک تکون خوردن برام مهمه اینکه بدونم شکل کیه مهم نیست😅😅😅😅😅😅