2789

گربه منم ولش کنم یکسره میخوره خیلی پرخوراکه و چاق و چله هم شده حسابی من بهش رژیم میدم 

گربه خونگی هر ۶ الی ۸ ساعت در اندازه معقول بایستی بخوره... اجازه ندید گربه تون ریزه خواری کنه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گربه منم ولش کنم یکسره میخوره خیلی پرخوراکه و چاق و چله هم شده حسابی من بهش رژیم میدم گربه خونگی هر ...

در واقع همون روزی سه وعده براش بسه

البته خودشون که چندان از این روند راضی نیستند مثلا طوسی من، همین که میرم آشپزخونه میومیوکنان میاد دنبالم سرش رو به پاهام میماله که غذا بدم بهش در حالی که مثلا همین نیم ساعت پیشش ممکنه غذا خورده باشه ها... ولی من دیگه سعی میکنم دلم نسوزه و مطابق برنامه و رژیم تغذیه ایش، بهش غذا بدم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
غذا بهش ندم وحشی میشه😂

ای جان😹😹😹 حالا طوسی من میره تو فاز خودش رو لوس کردن و ترحم خریدن😆😆😆 البته گاهی به پرنده های همسایه هم نظر بد داره که خب اجازه نمیدم پاش رو کج بذاره بره بیرون چه برسه به اینکه بخواد شکار کنه😂 

عزیزم حالا که پیشیتون جوونه اصلا اشتباه من رو نکنید منم دلم می‌سوخت هر وقت اراده میکرد بهش غذا میدادم و فکر میکردم دارم لطف میکنم اما خیلی چاق شد و الان که پیر شده خیلی سخت شده براش