2777
2789
عنوان

چ کنم با بچه تک

171 بازدید | 14 پست

دلم بچه میخاد ولی واقعا نمیتونیم الان  فقطم دلیل اقتصادی داره

بچم تنهاست چ کنم .ن عمو ن خاله هیچکسی نداره

راستش همیشه میترسم بمیرم و تنها بمونه چ کنه .چ کنم همش بهانه میگیره بیرون ببرمش.اخه چقدر.

خستم بخدا هی میگم دلو ب دریا بزنم و باردار بشم باز میترسم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خیلیا یا یدونه دارن یا نهایت پولدار باشن دو تا پس نسل بعدی میدونن چیکار کنم تنها نمونه چون همه تک فرزند بودن نگران نباش

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

به نظر بنده نیار.....

خواهر من آورد الان با هم همش دعوا دارن......

کلا زندگی شون شلوغ شد همش اختلاف....

درسته تک فرزندی هم خوب نیست...اما نسل اینا داره میره به همین سمت......

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

ببین بذار یه چیزی بهت بگم 

الان روز به روز وضعیت اقتصادی داره افتضاح تر میشه 

اگه قرار به اون باشه فکر کن پولدار و بی مشکل هستی ولی بعد از اینکه بچه دار شدی زد و تمام پولات رفت مثلاً ورشکسته شدی یا یه روز خدایی نکرده رفتی خونه دیدی همه چیزت آتیش گرفته دود شده رفته هوا 

زندگی قابل پیش بینی نیست بچه ها گناه دارن 

شما در حد وسع خودت برای بچه هات کم نذار ، جوری تربیت کن که نه زیاده خواه باشن نه گوشه گیر 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

عزیزم بسپار به خدا ،اگر از نظر مالی خیلی تحت فشار نیستید اقدام کن شک نکن خدا خودش کمک میکنه من با تمام وجود این مسئله رو درک کردم از خودش بخواه یه راه پیش پات بذاره

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
ببین بذار یه چیزی بهت بگم الان روز به روز وضعیت اقتصادی داره افتضاح تر میشه اگه قرار به اون باشه فکر ...

ببین این بچممم اصلا زیاده خواه نیس همه جوره هم سعی کردم رفاهش تامین کنم.در حد خودمون.ی مقدار طلا براش خریدم.لباس خوب هم تا شده خریدم.همش میترسم ن فقط اقتصادی ک از عهده تربیتشم برنیام.من عاشق بچم.

باورت میشه لباسای نوازدی شستم چیدم تو کمدم!اماده

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

من با کلی مشغله و‌کار و‌درس دومیو اوردم 

خوشحالم

دوتا میخواستم از اول

سختیشم زیاده دیگ‌چه مالی چه اعصابی و همچی

دیروز با دوتا بچه چهارساله و دوماهه رفتم دفاع ارشدم😆😆

مامان دوتا گل پسر