2777
2789
عنوان

مادر بزرگم

134 بازدید | 13 پست

خیلی ناراحتم میکنه 

من ۱۸ سالمه چند تا خاستگار دارم که واقعا خوبن .

مادر بزرگم میشینه به مادرم میگه که دختر حالا میخواد درس بخون

دیشب بابام میگفت دو سه سال دیگه هم باید به فکر جهیزیه برا تو باشیم یه دفعه مادر بزرگم گف جهیزیه رو موقع ازدواجش بخر نه تیکه تیکه( بابامم یه پوزخند زد منظورش اینکه ک من حالا حالا ها ازدواج نمیکنم).

خیلی اعصابم خورده مامانمم یه مدت خیلی به حرفش بود رو این قضیه حالا خودم باهاش صحبت کردم کمتر شده 

پدر بزرگم تریاک میکشیده و یکی از خاله هامم با یه پسره عقد بودن جدا شدن 

فکر کنم به اونا فکر میکنه 

ولی من همه چیزم با خالم فرق داره اون همه عمرش دنبال یه پسر پولدار و ...بود من برام اخلاق ملاکه 

خیلی خیلی خیلی ذهنم و مشغول کرده 

شما بگین چیکار کنم

خواهش میکنم نگید برا ازدواج زوده من خیلی چیزا رو بیشتر از سنم. تجربه کردم و یه جورایی پخته شدم 

حرف خودم نیست حرف خیلی ها هس

لایک نکن عزیزم🩵

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همینکه خودتو با یکی دیگه مقایسه میکنی و میگی ملاکا فقط اخلاقه ناپخته ای دیگه

ببینم یکی بیاد بگیره ک خوش اخلاق باشه اما نون بهت نده بخوری بازم همینو میگی

هم اخلاق مهمه هم وضعیت مالی هرکدوم به اندازه خودشون

خب به همون مادربزرگتون بگید با احترام من قصد ازدواج دارم اگرم ادامه تحصیل بدم خونه شوهر هم میتونم ادامه بدم.من میخام ازدواج کنم مستقل بشم 

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

عزیزم مهم نظر خودت اگه کسی به دلت خوبه توتحقیق مشکلی نداشته باشه بله به مامانت بابات بگو فلانی که اومد می‌خوام 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

پخته شدی باید ازدواج کنی؟ چه عجله ایه؟ درستو بخون بذار تو جامعه باشی اصلا ببینی چی میخوای چی نمیخوای؟ واسه ازدواج وقت زیاده همین که فقط اخلاق ملاکه نشون میده هنوز زوده برا ازدواجت

ازدواج خوب کنی سن کمم باشه خیلی خوبه ولی مسولیتم داره 

🖐️اگه نظرمو دوست نداری یا مخالفی ریپ نزن حوصله اتو ندارم نظرت واسه خودت🖐️بی احترامی کنی یا حرف زشت بزنی گزارشت میزنم😉 جوابتم میدم حتما ،فک نکن تو فقط دو متر زبون داری و مردم لال هستن😉

همینکه خودتو با یکی دیگه مقایسه میکنی و میگی ملاکا فقط اخلاقه ناپخته ای دیگهببینم یکی بیاد بگیره ک خ ...

من پدرم به اندازه کافی گذاشته برام که هم خودم میتونم ازش استفاده کنم هم بچه بچم

لایک نکن عزیزم🩵

مادر بزرگت خیرتو میخواد تجربه زیاد داره احتمالا میترسه خوشبخت نشی...اما به مادرت بگو خواستگارهایی که ...

مادر بزرگم اگه خیر من و نمیخواد 

چحوریییه که 

پسر خالم با یه دختر تو رابطس گفته ۱۸ سالگی میخواد باهاش ازدواج کنه یکسال پسر خالم از من کوچیک تره 

انقدر ذوقش و میکرد 

برا من بده؟؟؟

لایک نکن عزیزم🩵