2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

152 بازدید | 20 پست

دعا کنید عمرم کوتاه بشه زود بمیرم هر روز دارم به خودکشی فکر میکنم ولی جراتش رو ندارم کاش همین امشب خدا جونمو بگیره

هیچ وقت از زندگی هیچی نفهمیدم نه بچگی کردم نه جوونی همیشه بدترینا برام اتفاق می افته همیشه سرم پایینه همیشه تو عذابم هرشب با گریه و ناراحتی میخوابم تورو خدا دعا کنید امشب أخرین شب عمرم باشه 

بزرگترین مشکلت چیه

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه راهی هست امیدی هست بجای اینکارا ی سجده برو با خدای خودت در حالت سجده حرف بزن تا آروم شی بخدا همه ما هاهم درد داریم مشکل داریم ب ته خط رسیدیم تو تنها نیستی روی این کره خاکی منم هرچقدر فکر میکنم یادم نمیاد آخرین باری که از ته دل خوش حال بودم کی بوده همش ی گره تو زندگیم هست آمل دلم ب خدا خوشه دکر میگم قرآن میخونم دلم بهش گرمه نا امیدم شدم زجه زدم اما باز پاشدم 

عزیزم ۰ مشکلی داری بیماری مالی مشکل داری صحبت کن سم های درونت بریز بیرون خالی شی

همشو دارم از بچگی تا الان به روح و روانم آسیب زندن کلی اختلال روانی دارم 

همیشه راهی هست امیدی هست بجای اینکارا ی سجده برو با خدای خودت در حالت سجده حرف بزن تا آروم شی بخدا ه ...

انقدر صداش کردم و جواب نگرفتم که از اونم نا امید شدم