2777
عنوان

کیا نامزدیشون

100 بازدید | 11 پست

ی حس غریب ودلتنگی داشتن؟ باهزار زحمت و مشکل نامزدکردیم... تاقبلش استرس نامزدی و خاستگاری وداشتم الان استرس عقد و دارم همش دوسدارم زود بگذره وعقدکنیم... همش حس میکنم چون عقدرسمی نکردیم رو هواست رابطم... کیا مث من بودن ولی تمام این افکارشون پوچ بوده و همه چیز خوب پیش رفته

امروز | 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی دوهفته دیگه نامزدیمه همچین حسی ندارم🥲

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببین من اینطوری بودم واسه هر چیزی عجله داشتمالان عروسی کردیم حسرت اون روزارو میخورم

جدی؟ من اولش تو استرس خاستگاری بودم.. بعد نامزدی.. حالا ک اینا سپری شدن عجله دارم هی میگم ن ن انگار هنو محکم پیوند نخوردیم و کاش زود عقد کنیم و.  هزار فکر دیگه... تورو خدا میشه از تجربت بگی بلکه اروم شم.. نامزدمم شهر دیگس بدتر دلتنگی هم غلبه کرده بم

ای جان مبارکه

مرسی عزیزم 😍💕❤️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

جدی؟ من اولش تو استرس خاستگاری بودم.. بعد نامزدی.. حالا ک اینا سپری شدن عجله دارم هی میگم ن ن انگار ...

با این اختلاف شوهر من پسر عمومه ،ما هم همو دیر میدیدیم چون اون کار داست خانوادمون هم سخت گیر بودن

منم مثل تو عجله داشتم همه چی چشم به هم زدنی تموم میشه الان سه ماه عروسی کردیم با اینکه ۳ سال و نیم نامزد بودیم الان که فکر میکنم انگاری سه چهار ماه نامزد بودیم

من اینقدر فکر و خیال میکردم حرص میخوردم نگو