من یه دوستی دارم و این با یه دختره تو رابطه بود و همو خیلییی دوست داشتن بعد این دوست ما گل اینا میکشید و دختره هم میدونست و اینطوری بود که من درستش میکنم من کمکش میکنم که ترک کنه و کلا ازاین چرتو پرتا بعد یه مدت پسره میره سمت دراگای دیگه و دختره بهش میگه اگه بخوای اینطوری پیش بری من دیگه ادامه نمیدم باهات اینم چندباری به خاطر دختره درحد چند روز ترک میکرد و دوباره مثل اول میشد و تهش دختره تموم کرد باهاش بعد یه مدتم که خانوادش فهمیدن میخواستن ببرنش کمپ و این کلی خواهشو التماس میکنه پدرمادرشو و قول میده که من دیگه سمتش نمیرم من غلط کردم من بچه بازی در اوردم و اینحرفا و اوناهم نمیفرستنش اونم واقعا نمیکشه دیگه تا جایی که من از دوستامون شنیدم حدود یه دوهفته اینا اینم که میبینه خب دیگه نمیکشه زنگ میزنه به همون دوست دخترش که برگردن به هم و فکر کن دختره برمیگرده بهش میگه که اره من چند وقته تو یه رابطه جدیدم الانم پیش دوست پسرمم الان میاد میبینه دیگه زنگ نزن به من و دیشب پسره نمیدونم چی مصرف کرده بوده تا مرز اوردوز میره و واقعا شانس میاره که زندس واقعا دختره کاش حداقل بهش نمیگفت که تو رابطه اس نمیدونم دختره هم حق داشته ولی اینم واقعا گناه داره