2777
2789
عنوان

بخاطر پول

196 بازدید | 20 پست

چقدر سخته خانوادت بخاطر پول تورو بفرستن با ادمی که حتی ذره ای دوسش نداری...خیلی سعی کردم کنار بیام با این موضوع ولی امشب وقتی بهم پیام داد وقتی حال و احوالم رو پرسید گریه کردم انگار داشت بهم فحش میداد

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

پول خیلی مهمه خیلی ...بری تو زندگی میفهمی تنها چیزی که مهم نیست عشقه..پول داشته باشی همه چی حله

کاش یه روزی به این حرفت برسم تا اروم شم

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پول خیلی مهمه خیلی ...بری تو زندگی میفهمی تنها چیزی که مهم نیست عشقه..پول داشته باشی همه چی حله

👎

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

به خاطر پول با زندگی خودتون و اون آقا بازی نکنید چون هر دو حق دارید عشق و یا لااقل علاقه ی دوطرفه رو در زندگی مشترک داشته باشید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
به خاطر پول با زندگی خودتون و اون آقا بازی نکنید چون هر دو حق دارید عشق و یا لااقل علاقه ی دوطرفه رو ...

من بهش همه چیو گفتم خودش بیخیال نمیشه ...ما یه روزی عاشق ترین ادمای روی زمین بودیم ولی بخاطر اشتباهاتی که کرد الان سرد ترین ادم رو زمینم...رفت بعد دوسال اومد هرچی گریه کردم هرچی بد و بیراه گفتم ایچکس بهم گوش نداد .‌‌..میدونم الان میگین گذشت اون زمان ازدواج اجباری ولی من بدبخت تر از این حرفام

اگر برای ازدواجه سعی کن با عقل انتخاب کنی دوره عشق و عاشقی با جیب خالی خیلی وقته تموم شده ...

پول داره...در برابر منی که برای هر صدتومن پولی باید کلی برنانه ریزی کن اون خیلی پول داره ولی من دیگه دنبال خوشبختی و زندگی نیستم بریدم خیلی وقته

میرسی عزیزم بهت قول میدم....اگه واقعا پولداره برای خودت زندگی کن مگه ادم چند بار زندگی میکنه که به خ ...

قربونت برم عزیزم...اره پولداره ،امیدوارم باهاش کنار بیام 

پول خیلی خوبهههه خیلی

اره برای منی که از بچگی تا الان تو فقرم خیلی باید خوب باشه ...ولی افسردگی من نمیذاره از هیچی لذت ببرم

پول داره...در برابر منی که برای هر صدتومن پولی باید کلی برنانه ریزی کن اون خیلی پول داره ولی من دیگه ...

ببین اگع ادم خوبیه و مشکلی نداره بهش فک کن ادم درست این دوره و زمونه کم گیر میاد

اره برای منی که از بچگی تا الان تو فقرم خیلی باید خوب باشه ...ولی افسردگی من نمیذاره از هیچی لذت ببر ...

اشتباه نکن لذت ببر برو هر کلاسی ک دوست داری برو زبان یاد بگیر ساز یاد بگیر از زندگی لذت ببر 

ببین اگع ادم خوبیه و مشکلی نداره بهش فک کن ادم درست این دوره و زمونه کم گیر میاد

اره میگن خوبه ولی من انگار قلبم سنگه...یه روز از ته دل عاشقش بودم حتی بخاطرش کارم به بیمارستان کشید رفت و بعد دوسال اومد الان دیگه قلبم نمیزنه براش