2789
عنوان

جاری پرووو

269 بازدید | 9 پست

جاری وسطیم غروب زنگ زد که ما جمعه میایم خونتون شب گفتم تشریف بیارید گفت اون یکی حاریم یعنی بزرگه گفته ما هم میایم اونا هم میان در صورتی که میخواستم دو بار برم خونه بزرگه منو پیچوند هروقت یه جوری خودش رکش نشده بهم بگه به اون گفته که ما هم میایم یعنی گفتم خدایا اینا چه ادمهایی هستن من بودم صدسال نمیرفتم تاطرفو دعوت کنم بعد

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چی بگم ک زنگ میزنه ب نامزدم میگه ی هفته ماشینتو لازم دارم؟😐نامزد منم بهش نداده‌ اینم قهر کرده

خیلی پروان بخدا اینجور ادمها مرده شور قوم شوهرو ببرن

این جمله هابرای من آشناست مادرشوهرم دختراش .وهرسری پروتر از قبل میان

خیلی رو میخواد بخدا من دوبار پیچوند که نیستیم یه بار شیک و محلسی پیچوند بعد میگم روت میشه داری میای

خیلی رو میخواد بخدا من دوبار پیچوند که نیستیم یه بار شیک و محلسی پیچوند بعد میگم روت میشه داری میای

خواهرشوهرمن هرسال عید میاد جالب بعدش ما میگیم بیایم خیلی راحت جواب می کنه حتی یبار شوهرش دعوت کرد مارفتیم درخونه اش گفت شوهرم بیخود کرده برای خودش درو بست رفت بعد دوسال دوباره همون کار تکرار کرد .اون یکی حتی اومد ساعت ۹شب گفت دختر ودامادمم گفتم .فکر کنم ۹شب باید فکر پاگشا کنی به اونا گفته بود داییت دعوت کرده .بلانسبت یسریا خودشون زدن به فاز نفهمی به قول خودشون زرنگی 

خواهرشوهرمن هرسال عید میاد جالب بعدش ما میگیم بیایم خیلی راحت جواب می کنه حتی یبار شوهرش دعوت کرد ما ...

وایییی این دیگه اخرشه چقدر نفهمن بعصی ها خاکتوسرشون 

ببخشید دوست خ بم وسط یه تاپیکت ازت سوال می پرسمپسرت یادگیریش بهتر شد؟من پسرم یه سری تاخیرهارو داره ن ...

سلام عزیزم اره خداروشکر الان خیلی بهتر شده