2777
2789
عنوان

کندن موی بیکینی با موچین😐

3266 بازدید | 48 پست

سر زده رفتم پیش دوستم دیدم تو اتاقن صدام زد منم رفتم😑😑😑😑

دیدم بیکینی خواهرشو بند میندازه هرچیم اضاف میاد با موچین میکنه😐😐😐😐 اونم هیچ واکنشی نمیداد ینی درد نداشت؟؟؟؟؟ منکه روم نشد نگاه نکردم دیگه😑😑😑 وا مگه میشه ادم از درد میمیره میگه اینجور خیییییلی دیر ب دیر درمیاد😐

دلم خواست امتحان کنم🤣

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدااا چرا تصورش کرم😖

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

من لیزر میرم از خجالت و درد جیغ میزنم اینا دیگ کین وااااا

خیلی زمان میبره بخوای بند بندازی😐😐😐 اصلا مگه میشه!!!!

چه بیشعور😕حیا رو قورت دادن

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅

اینو سال ها قبل از دوستم شنیده بودم هنوز باورشنکرده بودم که باز اینجا تجدید شد 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

اینو سال ها قبل از دوستم شنیده بودم هنوز باورشنکرده بودم که باز اینجا تجدید شد

من تا حالا نه شنیده بودم نه دیده بودم 

رفتم خونشون دهنم وا موند جالبیش اینه ک اصلا واکنش نمیداد انگار بی حسی زده لامصب😐😐