2777
2789
عنوان

طلاق میگرفتید

117 بازدید | 16 پست

اگر در زندگی بودید طلاق بگیرید پیشرفت مالی میکنید ولی دختری داشتید که اکه با شوهرتون زندگی کنید هیچ پیشرفتی نمکینید کدوم انتخاب می‌کنید و بدونید طلاق بگیرید اصلا  شوهرتون دخترتون بهتون نمیده

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میدونم اشتباهه ولی من از بچه هام نمیتونم بگذرم هرگز

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتر از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.

مهم اخلاقه مهم اینه دوستت داشته باشه فقط همین

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

با اینکه وعض مالی صفره خوانوادم اما اگر خواستم طلاق بگیرم بدون پسرم میمیرم نگهش میدارم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بچه مسعولیت داره از پسش برنمیای بزار برداره

این چه حرفیه پس چرا مادر شده؟ خواهر من ۱۲ ساله یه تنه پسرشو بزرگ کرد 

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتر از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.

شوهرم دوستم داره ولی مالی داغونه

درامدتون چنده ماهانه

این چه حرفیه پس چرا مادر شده؟ خواهر من ۱۲ ساله یه تنه پسرشو بزرگ کرد

بچه خیلی تو این گرونی به کنار خرج و مخارج تو این دنیای کثیف پدر باید بالاسر بچه باشه   احساسی تصمیم گرفتن اشتباه

بزار پدرش نگهش داره 

خودت برو ازدواج کن

دراموش ۴۰ کلی اصلا پس انداز نداره خونه وماشین نداره

درامدش خوبه باهاش کنار بیا بنظرم