2777
2789
عنوان

شوهرم از بابام طلب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرت حق داره پولشو میخواد دیگه 

پدرتم اگ داره ومیخواد بده براماشین بهتره اول بدهیشو بده

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

تقریبا ۸ ماهاخه از شوهرم انتظار درک و همراهی بیشتری داشتم

معدرت مبخوام شما انتظار بی جا داشتبد 

طی ۸ماه ارزش پول شوهرت ب صفر رسیده

واقعا شوهرت حق داره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

گفته وامو بر میدارم.وامم ندادن.دیگه پررو بازیا چیه درمیاره.اصلا لزومی نداشت به خانوادت منتقل کنی حرفشو.خودت تو خونه جوابشو میدادی.رو نده بابا.به مرد جماعت هرقد رو بدی همونقدم استر میخوان

حق با کیه بنظرت؟من چیکار کنم؟🥺اصن ادامه زندگی با این آدم حسابگر درسته؟تازه میگه کلی ارزش پولم کم شد ...

پول شوهرت میره تو زندگی تو خرج میشه بابات اگه ماشین داره بهتره دست نگه داره و ماشین جدید نخره و پول شما رو بده

خب یه جوری ارومش کن نزار بفهمه پدرت پول دستشه

متاسفانه پدرم دقیقا رفته به خود شوهرم گفته من فلانقد پول دارم میخوام ماشین بگیرم

Finally, I'll win this fight
حق با کیه بنظرت؟من چیکار کنم؟🥺اصن ادامه زندگی با این آدم حسابگر درسته؟تازه میگه کلی ارزش پولم کم شد ...

حق با پدرت

چون شوهرت زده زیر حرفش 

خودش گفته وام در اومد پول و پس میدین

درسته شوهرت پول میخواد 

و با این تورم به فکر پولشه

ولی رفتارش واقعا زشت و بی‌ادبانه است 

وسایل و بر خونه خودش خریده دیگه

اصلا تو دین اسلام و قانونا دختر وظیفه بردن جهاز و ندارن و هنوزم تو خیلی از شهرستانها دختر جهاز نمیبره 

شاید فکر می‌کنه وام اومده بهش نمیدن