2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من طبیعی زایمان کردم ولی اگ قبول میکنن و سر بچه بزرگتره حتما سز کن من درد بدی کشیدم و زیاد بخیه خورد ...

مشکل اینجاست قبول نمی کنن اونم شکم اول😢

سر بچه شما موقع زایمان اندازه اش چقدر بود؟

مشکل اینجاست قبول نمی کنن اونم شکم اول😢سر بچه شما موقع زایمان اندازه اش چقدر بود؟

عزیزم دقیق یادم نمیاد ولی ساعت 6بستریم کردن ساعت یک ربع یک نصف شب زایمان کردم سرش بزرگ بود نمیومد تو لگن با بدبختی و اینقد درد کشیدم زایمان دومم بود تازه کلی هم بخیه اگ میخوای تا عکس سونو اخری مو بفرستم واست 

خدایا شکرت🙏🏽

سزارین و باید زیر میزی بدی ..اونام یه نامه میدن بیمارستان ..اختیاری نیستش الان..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من طبیعی زایمان کردم ولی اگ قبول میکنن و سر بچه بزرگتره حتما سز کن من درد بدی کشیدم و زیاد بخیه خورد ...

عزیزم بعد زایمان ک بخیه زدن براتون الان واژنتون مثل قبل زایمانتون هست؟یعنی شل نشده البته ببخشید

عزیزم بعد زایمان ک بخیه زدن براتون الان واژنتون مثل قبل زایمانتون هست؟یعنی شل نشده البته ببخشید

یک سال هست زایمان کردم برگشته به همونحالت اول وخی بخیه ها میسوزه و گاهی درد میکنه مخصوصا زمان رابطه

خدایا شکرت🙏🏽

دولتی ک قبول نمیکنه

اره واسه منم قبول نکردن گفتن تو زورتو بزن رحم باز نشد یا نتونستی اون موقع سز میکنیم

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

2790
2778
2791
2779
2792