2777
2789
عنوان

اینایی که میگن

51 بازدید | 7 پست

واسه بچه فلان غذارو دوست نداره غلطططط کردههه باید بخوره وگرنه لوس میشه و فلانو هیچوقت درک نمیکنم 

بابا خودت به زمان خودت از همچی غذا ایراد میگرفتی 

هنوزم خیلی چیزارو میگی اه اه خوشم نمیاد و فلان بعد به بچه بیچاره که میرسه باید بخوره؟

خب پس بزرگ شد در کمال احترام نظرتونو حتی اگه درستم باشه به هیچ جاش حساب نکرد نباید ناراحت بشین چون رفتار بچه شما آیینه از رفتار شماست دوست عزیز 

والا زمان ما غذا میومد سرسفره دوست داشتیم میخوردیم دوست نداشتیم نون پنیر میخوردیم خودم الان از هیچ غذایی بدم نمیاد همه چی میخورم همین روش رو واسه بچه‌هامم بکار گرفتم نتیجه خوب داده همه چی میخورن اصلا بدغذا نیستن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا زمان ما غذا میومد سرسفره دوست داشتیم میخوردیم دوست نداشتیم نون پنیر میخوردیم خودم الان از هیچ غ ...

ببین بد غذایی یه چیزه اینکه طرف یه چیزی خوشش نیاد چیز دیگه 

ذائقه هرکس فرق داره 

ادم انقدر باید ارزش قائل باشه برای بچه که نکنن این کارو 

حالا بچه شما پذیرفته چه بهتر ولی اونایی که میدونن بچشون هیچ جوره نمیپذیره واقعا مسخرست که لج میکنن انگار با بچه 

ببین بد غذایی یه چیزه اینکه طرف یه چیزی خوشش نیاد چیز دیگه ذائقه هرکس فرق داره ادم انقدر باید ارزش ق ...

کاملا موافقم من یادمه یه تایم از بچگیم به زور ی غذاییو مادرم به خوردم مبداد که گلاب به روت بعدش بالامیاوردم حالا دبزن کتک!!

اون غذارو هنوزم ک هنوزه نمیتونم بخورم