2777
2789
عنوان

پــوست صاف

232 بازدید | 25 پست

سلام دوستای نی نی سایت گل 

ان شاءالله حال دلتون عالی باشه🫶🏻

خیلی به کمکتون نیاز دارم لطفاً هرکی اطلاع خوبی در این زمینه داشته باشه کمکم کنید🥺

از سال99خیلی خیلی جوش صورت زدم افتضاح بعد کم کم بهتر قبل شد ولی الان رسید درحد خیلی قبلا خیلی خیلی بود😭دکتر پوست رفتم دوبار ی بار خانم بود ی بار اقا 

دارو دادن هیچی به هیچی راکوتان سر خودی یه بسته خوردم سال 1400 دوهفته فک کنم خوردم دیگ قطع کردم الان 3سال شد 

دارو گیاهی 

کرم های کتو اینستا میفروشن

ماسک های عطاری 

خانگی و.... 

راهنماییم کنید چکار کنم دیگ واقعاً خسته شدم😔💔 

ازمایش وسنو ندادم

بعد 18سالمه

خب باید ازمایش و سونو بدی 

منم همینطوری بودم و دقیقا همسن تو هم 

بعد فهمیدم که پلی کیستیک هستم 

دیگه دارو مصرف میکنم که دکتر زنان داده و رژیم رعایت میکنم الان اصلا جوش نمی‌زنم 

برای جاهاشونم رفتم دکتر پوست اوکی شده

لعنت به جوش که واقعا آدم سرش نابود میشه منم جوش میزدم یک سال راکوتان خوردم خوب شدن دیگه جوش نزدم بعد از یک سال دوباره جوش زدم جوش های زیر پوستی خیلیم دکتر رفتم و راه های مختلفیم انجام دادم ولی تاثیر آنچنانی نداشته منم مثل تو خسته شدم واقعا هزینه هم خیلی زیاده... آخه حیفم هست آدم بخاطر دوتا جوش حس بد پیدا کنه به خودش امیدورام مشکلمون حل بشه 🥺

توجوش زیر پوستی میزنی یا چرکی

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و خب اگه مشکلی باشه جدا از پوستت سریعتر برو درمان کن چون بعدا دردسره ازمایش روز سوم پریود و سونو روز ...

حالا امشب رفتم دکتر ماماس گفت کی پریود شدی گفتمش دیروز تموم کردم گفت شنبه برو ازمایش بده

حالا امشب رفتم دکتر ماماس گفت کی پریود شدی گفتمش دیروز تموم کردم گفت شنبه برو ازمایش بده

اولا پیش دکتر زنان خوب برو پیش هر کسی نرو 

و اینکه باید حتما ازمایش روز سوم و سونو روز پنجم بدی تا مشکلتو دقیق نشون بده 

روزای دیگه بری نشون نمی ده برای منم همین بود