2777
2789
عنوان

آبله مرغان

75 بازدید | 10 پست

من داداشم دو روزه بی حاله و سردرد و حتی مثل قبل شیطنت نمیکنههه حالش بد شدت بده یه حالتی مثل آنفولانزا بعد چند تا دونه قرمز روی شکمش زده و داخل کمرش و دارن زیاد میشن و حتی تو خواب یهو میبینی داره بدنش میخارونهه اما شبیه آبله نیست.

من خودم 16سالمه تاحالا نگرفتم چیکار کنم کلا نگیرممم؟ راهی هست جلوگیری کنمممم؟

فقط کنارش نباش

تو ی اتاق باهاش نمون

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

فقط کنارش نباشتو ی اتاق باهاش نمون

اصلا پیشش نیستم ت. اتاق خودمم حتی نزدیکیم نمیشم ولی بلاخره داخل یه خونه هستیم و من مثل چییی فقط استرس گرفتم پوستم جوریه ک تاحالا جوش نزدم و فکر اینکه بگیرم دیوونم میکنهههه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خواهر زادم وقتی هنوز تب داشت و خبر نداشتم ابله است کنارش بودم و دقیقا بعد ۱۸ روز ابله گرفتم با اینکه فقد یکساعت دیدمش 

در کل وسایل داداشتو جدا کن و مراقب باش

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...
آبله ست .اتفاقا تو این موقع همه خیلی شیوع پیدا میکنه.

دهمم امسال و میترسم ب درسام لطمه بخوره فقط دلم میخاد پیشگیری شه... مراسم دختر عمم هم هست و من لباسم بازه اگه بگیرم بد میشه واقعا....

منم خواهر زادم وقتی هنوز تب داشت و خبر نداشتم ابله است کنارش بودم و دقیقا بعد ۱۸ روز ابله گرفتم با ا ...

18 روز؟ با این حساب من داخل عید میگیرم و قطعا هم تا 13 فروردین خوب نمیشم🥲🥲

دهمم امسال و میترسم ب درسام لطمه بخوره فقط دلم میخاد پیشگیری شه... مراسم دختر عمم هم هست و من لباسم ...

نگران نباش یکهفته تا ۱۰ روزه.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
18 روز؟ با این حساب من داخل عید میگیرم و قطعا هم تا 13 فروردین خوب نمیشم🥲🥲

من بدنم ضعیفه تو شاید انموقع نگرفته باشی الان مراقب باش و بغلش نکن

من بدنم ضعیفه تو شاید انموقع نگرفته باشی الان مراقب باش و بغلش نکن

من بونم قویه آخه داخل خانواده کرونا هم همه گرفتن تنها کسی ک فقط در حد سرماخوردگی گرفت من بودم ولیی میگن داخل 16 سالگی اینا از نوع وهیمشو میگیری استرسم برا اونه

من بونم قویه آخه داخل خانواده کرونا هم همه گرفتن تنها کسی ک فقط در حد سرماخوردگی گرفت من بودم ولیی م ...

نه به خودت استرس نده چون سنت هم پایینه بگیری سریع خوب میشی احتمال اینکه گرفته باشی کمه