2777
عنوان

دعوا باشوهر

344 بازدید | 22 پست

سلام حالم خیلی بده دیشب دعواکردیم بهم گفت برو از عصبانیت یه چیزایی میگفت دعوا سر شکاکی منه نمیدونم چیکارکنم یه شماره بود اسم همکارش دیدم عکس نداره وارد کردم تو گوشیم دیدم اسم زنه زنگ زدم زنه جواب داد بهش گفتم زنگ زد بهش گفت آقای فلانی گفت خوابه بعد انقد عصبانی شد گفت نمیخوامت خستم کردی تااالان نکردم ازاین کارا ولی میکنم دیگه تادلم نسوزه گفت اصلا عاشق یکی دیگه ام خیلی چیزا گفت نمیدونم چیکارکنم 

این همه آدم تو دنیا بود چرا من  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی شکاکم...اما شوهرم صبوره برام تعریف میکنه و هر چندهفته یک بار قسم مبخوره دست رو قرآن میزاره که فقط منو دوست داره

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
منم خیلی شکاکم...اما شوهرم صبوره برام تعریف میکنه و هر چندهفته یک بار قسم مبخوره دست رو قرآن میزاره ...

واااااا زده اش میکنید از زندگی و خودتون که. چکاریه آخه؟

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
منم خیلی شکاکم...اما شوهرم صبوره برام تعریف میکنه و هر چندهفته یک بار قسم مبخوره دست رو قرآن میزاره ...

نه واسه من اینطوری نیس ک بگه بهش برمیخوره 

این همه آدم تو دنیا بود چرا من