2777
2789

قبلش برات مسکن میزنن درد نداشته باشی.میری میخابی رو دستگاه یچیزیو فرو میکنه تو واژنت پیچشو میبنده بعد ماده حاجبو میزنه😂😂😂.نترس عزیزم اصلا ترس نداره دردشم مث درد پریودی

خدایا همه امیدم به توعه❤

یه مایعی تزریق میکنن بهت از تو واژن و همون لحظه عکس میگیرن. تو دو سه مرحله هی تزریق میکنن و هی عکس میگیرن. الان فکر میکنم قبلش دکترا مسکن میدن ولی به من نداد مسکن درد داشتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مایعی تزریق میکنن بهت از تو واژن و همون لحظه عکس میگیرن. تو دو سه مرحله هی تزریق میکنن و هی عکس م ...

اره مسکن میدن.دوستم میگفت دستگاهش اندازه سر بچس.خیلی میترسم   

برا نازایی رفتم دکتر گفت نازاییت کمه سنتم زیاد نیس هنوز داروی خاصی هم مصرف نکردم تا حالا.کاش عکس رنگی نمیداد اول دارو میداد اگر باردار نمیشدم بعدش.تمام ازمایشام سالم بود فقط عفونت شدید داشتم

برا نازایی رفتم دکتر گفت نازاییت کمه سنتم زیاد نیس هنوز داروی خاصی هم مصرف نکردم تا حالا.کاش عکس رنگ ...

خوب عفونت باعث چسبندگی میشه شاید برا همین اول عکس رنگی داده. من خودم اصلا نگاه نمیکردم ببینم چیزی اندازه سر بچه! میکنه اون تو یا نه ولی بهم توضیح داد یه مایع وارد میکنیم و عکس میگیریم

برا نازایی رفتم دکتر گفت نازاییت کمه سنتم زیاد نیس هنوز داروی خاصی هم مصرف نکردم تا حالا.کاش عکس رنگ ...

خب عفونت شدید باعث چسبندگی میشه شاید مشکل از لوله هاته.منم دارویی مصرف نکرده بودم همه ازمایشام سالم بود رفتم عکس رنگی گفت لوله هات چسبندگی داره

خدایا همه امیدم به توعه❤
اگر خدای نکرده چسبندگی باشه چطور رفع میشه؟

اگه چسبندگی کم باشه با ماده حاجب که اونجا میزنن رفع بشه میگن بهت اما اگه چسبندگی زیاد باشه باید لاپارا کنی.ایشالله که لوله هات بازن

خدایا همه امیدم به توعه❤