2789
عنوان

راهم درسته

65 بازدید | 10 پست

سلام رژیم فستینگ 18/6گرفتم کالری مصرفی 1200تا1300 مدرسه هم میرم معلمم 83کیلو با قد167 برای کاهش یک و نیم کیلو در هفته یا یک کیلو این مقدار کافیه یا.. ممنون میشم تجربیات خودتون رو بگید 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوایل شاید خیلی کم کنی ممکنه ب بدنت اسیب بزنی و استپ کنی و سوخت و سار بدنت پایین بیاد ورزش نمیکنی؟ ورزش قدرتی انجام بده و رژیم پرپروتئین و کم روغن و کربوهیدرات ساده کم کنش نتیجه میده فقط کالری شماری کافی نیست

♾️🖇❤️

اوایل شاید خیلی کم کنی ممکنه ب بدنت اسیب بزنی و استپ کنی و سوخت و سار بدنت پایین بیاد ورزش نمیکنی؟ و ...

ورزش نه ولی مصرف قند و چربی رو خیلی کم کردم سالم خوری دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوایل شاید خیلی کم کنی ممکنه ب بدنت اسیب بزنی و استپ کنی و سوخت و سار بدنت پایین بیاد ورزش نمیکنی؟ و ...

هنوز وزن کم نکردم تازه 3روزه گرفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ورزش نه ولی مصرف قند و چربی رو خیلی کم کردم سالم خوری دارم

ورزش هم انجام بده ک عضله هات نسوزن و چربی بسوزه بدنت خوش فرم بشه و شل نشی  حتی شده روزی یک ربع بدویی یا هفته ای دو روز بدنسازی 

♾️🖇❤️

ورزش هم انجام بده ک عضله هات نسوزن و چربی بسوزه بدنت خوش فرم بشه و شل نشی حتی شده روزی یک ربع بدویی ...

سر کار میرم خیلی فرصتی نیست.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هنوز وزن کم نکردم تازه 3روزه گرفتم

ببین من ی بار بیست کیلو کم کردم خیلی شل و اویزون شدم با فست بعد الان دوساله باشگاه میرم  و سالم خوری دازم بدنم خوش فرم شده میگم کاش اون موقع ی نفر بهم میگفت ک اینکارو نکنم نمیدونستم ....منم ۸۰ بودم هم قدتم  الان ۵۹ ام و قراره تا ۵۷ برم ولی با عضله

♾️🖇❤️

ببین من ی بار بیست کیلو کم کردم خیلی شل و اویزون شدم با فست بعد الان دوساله باشگاه میرم و سالم خوری ...

امیدوارم موفق بشی کالری شماری نمیکردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40