2777
2789

قشنگ بود 

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم...من هستا ولی خب همش منتظر پیام و زنگم ازش...

برای منم اینجوری بودیک روزگقتم چراتوجه نمیکنی گفت کاردارم ولی بدش میرنگیدم میدیدم اشغاله میگفنم بریم بیرون میگفت وقت ندارم ولی بادوستاش میرفت بهش گقتم خسته شدم گقت بروبه سلامت گقتم همین بد۴سال گقت اره حوصله توتدارم بلاکم کردرفت💔میدونی چقدردرددارم میدونی چشمام چقدراشک داره نمیتونم غذابخورم یعنی خداجوابش میده

برای منم اینجوری بودیک روزگقتم چراتوجه نمیکنی گفت کاردارم ولی بدش میرنگیدم میدیدم اشغاله میگفنم بریم ...

عزیزم خیلی سخته اونم ۴ سااااال ولی بدون اون لیاقت نداشته بخدا وگرنه هرکسی لیاقت نداره با دختر مهربون و با محبت و پیگیر و کسی که عاشقانه دوسش داشته باشه در ارتباط باشه مثل ما😅

قطعا جواب میده عزیزم 

من قدیما فکر میکردم آدما قابل بخششن ولی هرچی میرم جلو تر میبینم اصلااااا لایق بخشش نیستن و فقط باید فراموش بشن

انشاءالله انقدر خوش باشی که حتی بهش فکرم نکنی

عزیزم خیلی سخته اونم ۴ سااااال ولی بدون اون لیاقت نداشته بخدا وگرنه هرکسی لیاقت نداره با دختر مهربون ...

ازمن به تونصیحت منی که ۴سال دردکشیدم اگه میتونی فراموشش کنی بکش بیرون لطفااا بروباشگاه ببین من نمردم اره داغون ترینم ولی زنده هستم شاید مدت زمان ت کمترباشه حیف جونی ک بگذره