امروز مامانشو برده دکتر بعد به من نمیگه کجا میخواد بره گفتم چند میای ناهار میگه معلوم نیس بعد که رفت ۲ساعت نیومد پیام دادم چند میای ناهار جواب نمیده بعد زنگ زدم میگم کجایی تازه میگه تو ناهارتو بخورم مامانمو آوردم دکتر،من اصلا ناراحت نمیشم مادرشو ببره دکتر تا حالا هم نشده غر بزنم،من موندم چرا نمیگه یا اصلا نمیخوادم بگه حداقل پیام بده منتظرم نباش کارم طول میکشه،مادرشم چون میدونه به من نمیگه هر دفعه منو میبینه با طعنه میگه پسرم منو برده بود دکتر منم یه بار گفتم خب باید ببره مادرشید،برای خونه غذا میگیره واسه مادرشم میگیره بعد به من نمیگه مادرش منو میبینه به روم میاره،اگه بخوام بگم خیلی زیاده،شوهرم بددهنه بد غذاس،خیلی به حرف خانوادشه،بچه دار نمیشیم،خواهرشوهرم خیلی اذیت میکنه،یدفعه مادرشوهرم خونه ما بود من ز زدم شوهرم گوشی رو جواب نداد مادرش گفت بذار من زنگ بزنم که شوهرم جواب داد واااای اگر میدیدید این زن چقد خوشحال شد،خیلی داستانای دیگه دارم به نظر شما جدایی واسه چنین زندگی بهتر نیست؟شغلشم جوریه بیشتر وقتا خونس وقتی خونس حالم بده میره بیرون قشنگ نفس میکشم
اونجا که گفتی باید ببره مادرشید خیلی خوب بود شوهرتم اینو شنید؟ بزار مادرشوهرت ببینه که نمیتونه اذیتت کنه و نمیسوزی
اما چطوری منتظری برع بیرون نفس بکشی باز انقد سوال پیچش میکنی که کی میای اگه نهار تنها بخوری چی میشه خیلی از شغلا ظهر نمیان
من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اونجا که گفتی باید ببره مادرشید خیلی خوب بود شوهرتم اینو شنید؟ بزار مادرشوهرت ببینه که نمیتونه اذیتت ...
نه مادرشوهرم اصلا جلو شوهرم این حرفارو نمیزنه،جلو شوهرم جوری رفتار میکنه که عاشق منه و من هنوز بعداز سالها نتونستم بهش بفهمونم مادرش چقد دوروهست،میخواستم برم بیرون،خودشم بیاد غذا نمیخوره حتما باید غذاشو آماده بذارم جلوش
ببین اینجور چیزا رو میشه شوهر رو تغییر داد امروز یکی میگفت داداش و زن داداشش سر هیچی تفاهم نداشتن حالا زن داداشش پشیمون شده که طلاق گرفته
من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره