2777
2789
سیستم بدن آدما متفاوته. شاید شما بااقدام بهم بریزی پاپ اسمیر برو حتما خیلی خطرناکه هیچ دردی نداره ...

آره هر کی یه جوره ، همه میگن ، خدا بخواد این ماه پری شم بعدش میرم حتما.

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی میگم مدیکور نگیرید..گوش نمیکنید..آشغاااااله..برای من ماه پیش هاله کاذب انداخت دو روز بعدش پریود شدم...مارکای دیگه بگیر..در ضمن اصلا مدل نواری نباشه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
هر چی میگم مدیکور نگیرید..گوش نمیکنید..آشغاااااله..برای من ماه پیش هاله کاذب انداخت دو روز بعدش پریو ...

نه دیگه مدیکور نمیگیرم ندونستم اینطوریه.

همش قطره چکونی گرفتم 

کاش منم پریود شم تکلیفم روشن بشه

وای مثل منی منم ده رو تاخیر چهاروز پیش آز دادم منفی شد اما دو روزه بی بی مثبت میشه البته کم رنگ ... منم قبل شما تاپیک زدم 

خیلی سردرگمم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍

من رودس زدم و مدیکور و روژان و رز و یه مارک دیگه

دیروز بعد ده دقیقه اول رودس هاله انداخت

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍