2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی آز دادی منفی بوده ینی باردار نیستی دیگه

اونم مثبتش بخاطره مارک ب درد نخورش بوده و کاذب ، یا بعد مدت طولانی مثبت شده.

بار اول اقدام داشتین؟

چون اقدام بدن رو بهم میریزه برای یه عده مث من متاسفانه😣

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
وقتی آز دادی منفی بوده ینی باردار نیستی دیگه اونم مثبتش بخاطره مارک ب درد نخورش بوده و کاذب ، یا بع ...

نه خیلی زود خط انداخت اتفاقا.دوتا مثبت شد مدیکور

ماه ۴ ام اقدامم بود .سه ماه قبل و کلا پریودام منظم و دقیق بود

عزیزم واسه سلامتی پدرت 100 تا صلوات میفرستم.

واااااي عزيزوووم دست گلت درد نكنه قربان معرفتت دوستم،اخه بابام تو بيمارستانه امروز قرار مرخص بشه 

كاربرقديمي ام  براي سلامتي بابام و حامله شدنم يه صلواتمهمانم كنيد  
من شنيدم اگه حتي چندماع قبل لتروزول يا كلوميفن بخوري بعد قطش كني اثرش رو روي بارداري ميزاره

ماه اول اقدام سونو دادم فولیکولام ۱۳ و ۱۲ بود .دکتر لتروزول داد ماه دوم شد ۱۸ و ماه سوم شد ۲۱ و۲۳.ولی نگرفت البته اون ماه خیلی استرس داشتم واسه زلزله.

شوهرمم آزمایش داد نرمال بود

این ماه ترسیدم بخورم کیست بگیرم.رفتم سونو ۸و۹ بود دکتر سونو گفت اقدام نکن نمیگیره.ولی تو سونو مایع آزاد دیده شد. من یکی دو روز قبل سونو اقدام داشتم .همه امیدم ب اون مایع آزاد بود .😔😔

نه خیلی زود خط انداخت اتفاقا.دوتا مثبت شد مدیکور ماه ۴ ام اقدامم بود .سه ماه قبل و کلا پریودام منظم ...

منم پریودام منظم بود ، بعد اقدام ۵روز غقب انداختم بی بی منفی بود علائم پری دارم ولی نمیشم ، دیدم خیلیا مث منن بخاطره اقدام شون عقب مینداختن باز پری میشدن.

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
منم پریودام منظم بود ، بعد اقدام ۵روز غقب انداختم بی بی منفی بود علائم پری دارم ولی نمیشم ، دیدم خیل ...

کاش منم پریود شم حداقل از این بلاتکلیفی دربیام

تو عمرم نه روز تاخیر نداشتم