2777
2789
بگو‌گلم

عزیزم من ی اقاییی رو دوسست دارم گاهی هم باهم صحبت میکنیم ینی به هم‌محبت داریم ولی راهمون دوره ندیدیم همو

دیشب خواب دیدم ی پرس عدس پلو بهش دادم خورد گفت میشه یکی دیگ بدی خیلی خوش مزه اس فک کنم توش پره گوشت چرخ کرده ام بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من ی اقاییی رو دوسست دارم گاهی هم باهم صحبت میکنیم ینی به هم‌محبت داریم ولی راهمون دوره ندیدیم ...

تعبیر این خواب می‌تواند نشان‌دهنده‌ی احساس محبت و توجه تو به این شخص باشد. عدس پلو در خواب معمولاً نمادی از برکت، رزق و روزی، صمیمیت و تلاش مشترک است. اینکه در خواب به او غذا داده‌ای و او از آن لذت برده و بیشتر خواسته، می‌تواند نشانه‌ای از این باشد که محبتی که به او می‌کنی برایش ارزشمند است و او آن را دوست دارد.

وجود گوشت چرخ‌کرده هم می‌تواند نشان‌دهنده‌ی گرمی، غنا و عمق احساسات تو در این رابطه باشد. شاید این خواب اشاره دارد که این رابطه از نظر عاطفی می‌تواند قوی‌تر شود، یا اینکه تو دوست داری محبت بیشتری در این رابطه جریان پیدا کند.

اگر این شخص در واقعیت هم از تو توجه و محبت می‌خواهد، این خواب می‌تواند بازتابی از خواسته‌ی درونی تو برای تقویت این ارتباط و عمیق‌تر شدن آن باشد.

عزیزم من ی اقاییی رو دوسست دارم گاهی هم باهم صحبت میکنیم ینی به هم‌محبت داریم ولی راهمون دوره ندیدیم ...

عدس غمه ولی برنج و گوشت خیلی خوبه...از طرف شما ب اون اقا ی خیر میرسه یا برعکس از طرف اون ب شما..پس تعبیر بدی نداره گلم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
تعبیر این خواب می‌تواند نشان‌دهنده‌ی احساس محبت و توجه تو به این شخص باشد. عدس پلو در خواب معمولاً ن ...

مرسی عزیزدلم خیلی کاپل بود

اره ازم غذا بیشتر خواست

شاد میخواد بیشتر بهش نزدیک شم چ جالب