2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزاد که دیگه نباید کلی بگیرن. کد ملی نده ثبت میکنن برای خودشون

سهمیه ش تموم میشه باقی شو آزاد می‌خوایم بگیریم حتما باید بدم وگرنه نمیدن 

کلا شیر خشک ش آپتامیل هست اینجا کم یابه همینم زوری میدن بهمون

اره منم هغته پیش رفته بودم قرص بگیرم دیدم مردم صف کشیدن برا شیرخشک …

اخی یاد اون قضیه افتادم برادرم کارگر شهرداریه چندوقت پیشا همکارش پدرشوهر بود و نوزاد شیر مادر نمی خورد و مجبور ب تهیه شیر خشک میشدن با هر کدملی ۲تا قوطی بیشتر نمیدادن و این نوزاد همیشه خدا گشنه بوده و وزن کم داشته و بودجه خرید شیر خشک آزاد رو نداشته بنده خدا و برادرم تعریف میکرد همیشه خدا این مرد ناراحت بود و تو خودش بود تا ی روز یکی از همکاراشون ک میشنوه میگه فلانی منم بچه م سهمیه شیر خشک داره و میتونی از کد ملی بچه م استفاده کنی آقاهه ب محض ک میشنوه زنگ میزنه ب خانمش بهش میگه بچه مون دیگه سیر میشه دیگه نمیخواد شیر خشک ابکی برا بچه درست کنی یا آب نبات داغ بهش بدی 😍

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

سهمیه ش تموم میشه باقی شو آزاد می‌خوایم بگیریم حتما باید بدم وگرنه نمیدن کلا شیر خشک ش آپتامیل هست ا ...

عجیبه. من هم تهران گرعتم هم بقیه شهرها کد ملی نخواستن

همتای مامانم بودم❤

عجیبه. من هم تهران گرعتم هم بقیه شهرها کد ملی نخواستن

نمی‌دونم شاید داروخانه ها فرق داره از اونجا ها که من گرفتم خواستن محدوده شهرک غرب صادقیه آریاشهر و نازی آباد من تا حالا گرفتم 

شیر خشک بچه ها 👶🏻👶🏻چه جوریه ،یعنی هر بچه زیر یک سال چند تا باید بخوره 😶‍🌫️ میشه یکی که بلده بگه به من مثلا یه نوزاد سه ماهه با یه نوزاد شش ماهه هفته ای چند تا میخوان

من تجربی از مامانا می‌خوام یاد بگیرم علمی و تیوری نمی‌خوام 

میدونین مامانا یاد بدین 🫣🤗

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

شیر خشک بچه ها 👶🏻👶🏻چه جوریه ،یعنی هر بچه زیر یک سال چند تا باید بخوره 😶‍🌫️ میشه یکی که بلده بگ ...

بستگی داره بچه زیاد بخوره یا ن

در حالت معمول بچه هفته ای دو تا شیرخشک میخواد بخصوص وقتی غذاخور نشده

غذاخور بشه شیر کمتری میخوره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بستگی داره بچه زیاد بخوره یا ندر حالت معمول بچه هفته ای دو تا شیرخشک میخواد بخصوص وقتی غذاخور نشدهغذ ...

خیلی ممنون مامانِ مهربونه ♥️😍♥️

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

بچه شما چند وقتشه ؟

۹ ماه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑