سلام بچه ها . بخدا حالم اینقدر بده که کسی نمیتونه درک کنه . الان ۴۱ سالمه . بارداری دوممه . اینقدر تهوع و حال بد رو دارم که به خودکشی و سقط فکر میکنم . مادرم پیره . کسی ندارم . پسرم ۱۱سالشه . اینقدر این مدت بچمو ناراحت کردم که حد نداره .از خودم بدم میاد . نه سنم برای بارداری مناسبه نه چیزی . بخدا دارو جلوگیری هم میخوردم نمیدونم خبرمرگم چطور باردار شدم . از زمین و زمان حالم بهم میخوره . نه میتونم درست حسابی به پسرم برسم نه غذا پختن نه تمیزی خونه . فکر میکنم دوباره بچه دنیا بیاد .دردسرها از اول شروع میشه . بیکسی و بدتر از همه حالت تهوع شدید بشدت عصبیم کرده . فقط گریه شده کارم . میگم بیخیال همهچی بشم برم سقط کنم .
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شب و روز میگفتم بچم در آینده بیکسه . بی پشت و پناهه . پسرمم شب و روز میگفت من بیکسم . نه خواهر دارم نه برادر . من نمیدونم چکار کنم . این حالو نمیتونم تحمل کنم . بارداری اولم تا لحظه زایمان همین بودم . و لی تحمل کردم . الان اصلا نمیتونم تحمل کنم . پسرمم دارم بارفتارم نابود میکنم . شوهرم بیچاره عین پدر دلسوزی میکنه ولی حس میکنم اونم کم آورده . حالا تا ۹ ماه من چطور با این حال دووم بیارم . پسرمو دیوونه نکنم