2777
2789
عنوان

بارداری

205 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها . بخدا حالم اینقدر بده که کسی نمیتونه درک کنه . الان ۴۱ سالمه . بارداری دوممه . اینقدر تهوع و حال بد رو دارم که به خودکشی و سقط فکر میکنم . مادرم پیره . کسی ندارم . پسرم ۱۱سالشه . اینقدر این مدت بچمو ناراحت کردم که حد نداره .از خودم بدم میاد . نه سنم برای بارداری مناسبه نه چیزی . بخدا دارو جلوگیری هم میخوردم نمیدونم خبرمرگم چطور باردار شدم . از زمین و زمان حالم بهم میخوره . نه میتونم درست حسابی به پسرم برسم نه غذا پختن نه تمیزی خونه . فکر میکنم دوباره بچه دنیا بیاد .دردسرها از اول شروع میشه . بیکسی و  بدتر از همه حالت تهوع شدید بشدت عصبیم کرده . فقط گریه شده کارم . میگم بیخیال همه‌چی بشم برم سقط کنم . 

پسرم نفسم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کی میگه درکت نمیکنم

درک میکنم

خودم حتی راجبش تاپیک زدم

نابود میشه ادم بخاطر بارداری

از هر لحاظی ک فکر کنی

افسردگی 

عذاب وجدان

نداشتن انرژی

احساس بی ارزشی

ضعف

حال جسمی داغون و....

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

کی میگه درکت نمیکنمدرک میکنمخودم حتی راجبش تاپیک زدمنابود میشه ادم بخاطر بارداریاز هر لحاظی ک فکر کن ...

ولی به این فکر میکنم ک موقتیه

قرار نیس تا ابد اینجور بمونم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

شب و روز میگفتم بچم در آینده بیکسه . بی پشت و پناهه . پسرمم شب و روز میگفت من بیکسم . نه خواهر دارم نه برادر . من نمیدونم چکار کنم . این حالو نمیتونم تحمل کنم . بارداری اولم تا لحظه زایمان همین بودم . و لی تحمل کردم . الان اصلا نمیتونم تحمل کنم . پسرمم دارم بارفتارم نابود میکنم . شوهرم بیچاره عین پدر دلسوزی میکنه ولی حس میکنم اونم کم آورده . حالا تا ۹ ماه من چطور با این حال دووم بیارم . پسرمو دیوونه نکنم

پسرم نفسم❤️

من که مادرم جوانه و خواهر دارم از اول تنها بودم با این شکمم بچه اولم هست هیچ تجربه ای ندارم

بخدا تهوع نداشتم هیچ مشکلی با تنهایی نداشتم . از زمین و زمان بریدم

پسرم نفسم❤️

شب و روز میگفتم بچم در آینده بیکسه . بی پشت و پناهه . پسرمم شب و روز میگفت من بیکسم . نه خواهر دارم ...

ولی کنار پسرت هیچ وقت ناراحتی نکن

روش اثر داره

میدونم ولی اینقدر حالم بده که فکر خودکشی به سرم میزنه

به خدا این روزا میگذره یکم آروم باش.

اگر تهرانی  بگو بیام کمکت.گرچه خودمم باردارم ولی خب باز میتونم یکم کمکت کنم و باهم حرف بزنیم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کی میگه درکت نمیکنمدرک میکنمخودم حتی راجبش تاپیک زدمنابود میشه ادم بخاطر بارداریاز هر لحاظی ک فکر کن ...

یعنی ۲۱۰ روز دیگه دووم میارم . بخدا پسرم اضطراب گرفته از دست عصبانیتهام . من بخاطر بچم میگم تحمل کنم . الان داذم بچمو نابود میکنم لعنت به من

پسرم نفسم❤️

یعنی ۲۱۰ روز دیگه دووم میارم . بخدا پسرم اضطراب گرفته از دست عصبانیتهام . من بخاطر بچم میگم تحمل کنم ...

چند سالشه پسرت

کاش میشد مهد یا کلاس بذاریش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز