2821
2789
عنوان

همسایه حسود

583 بازدید | 24 پست

خانوما ما بعد از کلی قرض و فروختن طلا یه ماشین می‌خوایم بخریم همسایه های دور و برمون به شدت حسودن یعنی اگر ببینن ما یه چیزی گرفتیم اون وسیله از بس اسمشو میارن که چه خوب کاش ما هم داشتیم می‌خریدم حالا دارنااا تا خراب میشه حالا اگر این ماشین رو آوردیم که جلو چشمشونه دیگه به جز اسپند موقع آوردن ماشین دیگه چیکار کنم که چشم زخمشون نگیره؟

یه خروس یا مرغ خونی کن گوشتشو بده نیازمند 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ذهنتو از این افکار خالی کن.هرچی بیشتر درگیر این باشی که کی حسوده و کی چشم میزنه بیشتر برات اتفاقای ناجور میفته. قبل از اوردن به خونه هم یه خروس قربونی کنین

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نمیشه کاریش کرد متاسفانهچشم زخمم با اسپند درست نمیشهزندگی منو چشم زدن کاش ماشینم چش میخوزد

ما هم گلم قبلاً چشم خوردیم و خیلی اذیت شدیم هنوزم آثارش تو زندگیمون هست اعتقاد نداشتم ولی همین که سرزبونا افتادیم و انقاقای بدی برامون افتاد بهش اعتقاد پیدا کردیم

من تا همسرم ماشین خرید دوتا تخم مرغ زدم به چرخای جلو 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
ذهنتو از این افکار خالی کن.هرچی بیشتر درگیر این باشی که کی حسوده و کی چشم میزنه بیشتر برات اتفاقای ن ...

عزیزم من قبلاً همچین تفکراتی اصلا نداشتم همسایه میومد جلوم آه میکشید تا اتفاقای خیلی بدی برامون افتاد برا همین دیگه اعتقاد پیدا کردم که چشم زخم وجود داره و آدم باید مراقب خودش باشه

ما هم گلم قبلاً چشم خوردیم و خیلی اذیت شدیم هنوزم آثارش تو زندگیمون هست اعتقاد نداشتم ولی همین که سر ...

مجبورید دروغ بگید بگید ماشین خودمون نیست ماشین دوستمونه اجاره کردیم چمیدونم ازین حرفا