2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام دوستان حسابدار و حاضر در تاپیک

برای حسابداری کارهای مالیاتی من هیچ سر رشته ای ندارم به نظرتون برم موسسات حسابداری و رایگان پروژه هاشونو انجام بدم یا از یه شرکت شروع کنم و مشغول بشم.

اینم بگم حسابداری صنعتی انجام دادم و سپیدار و هلو و آرشام و سام کار کردم و ثبتهای مالی رو در حد مقدماتی انجام دادم و تا حالا حساب نبستم

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
کار پیدا کردن برای حسابداری سخته؟از کجا کار پیدا کردی

همه جا حسابداری لازم دارند به نسبت سایر رشته ها فقط حسابداری نیست جاهای عمومی هم میخوان مثلا کارشناس اداری و مالی 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

وای چه خوب خوشبحالت .کجا کار میکنی؟منم میخام حسابداری بخونم پیشنهادی داری برام

من تهرانم ،نرم افزارهای حسابداری رو یاد بگیر بخصوص سپیدار ،نرم افزار حقوق و دستمزد و بیمه رو هم یاد بگیر ،من خودم دوست داشتم حسابداری مالیاتی یاد می گرفتم اما حیف واسه من دیره،اما درامدش عالیه

سلام ،مسلطید به حسابداری مالیاتی؟

نه عزیزم سایر کارهای حسابداری مثل bom محصولات تولیدی، انبار، رفع مغایرت با مشتری ها، کارهای مربوط به چک، کنترل بانک و صندوق، تنخواه، خرید و فروش و حقوق و دستمزد همه رو بلدم 

ولی کارهای مالیاتی و ارسال گزارش فصلی و سامانه مودیان اینا رو بلد نیستم.

نه عزیزم سایر کارهای حسابداری مثل bom محصولات تولیدی، انبار، رفع مغایرت با مشتری ها، کارهای مربوط به ...

سامانه مودیان و ارزش افزوده سخت نیست اما حسابداری مالیاتی فقط این نیست ،ما یه حسابدار مالیاتی داریم که من میخواستم حذفش کنم خودم برم یاد بگیرم کارهاش رو انجام بدم ،اما با یه نفر مشاوره کردم گفت اصلاااا حسابدار مالیاتیت رو نده بره ،خیلی سخته یادگیری حسابداری مالیاتی و تجربه زیادی میخواد

سامانه مودیان و ارزش افزوده سخت نیست اما حسابداری مالیاتی فقط این نیست ،ما یه حسابدار مالیاتی داریم ...

بله منم با کسی که بازنشست شد صحبت میکردم گفت من تاحالا جرات نکردم یه دفتر بنویسم.