2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

انشالله خدا گره از مشکلت باز کنه 

لطفا منم خیلی دعا کن برای نیتم برگشتنش و تا آخر هفته خبری خوبی بگیرم ازش

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

برات ایت الکرسی میخونم عزیزم دل منم شکستن فامیلای شوهرم تو رو خدا دعا کن سربلند بشم از چشمم افتادن د ...

مرسی عزیزم   منم برات چهارقل رو میخونم

شوهرت اخلاقش چطوره؟

مرسی عزیزم منم برات چهارقل رو میخونمشوهرت اخلاقش چطوره؟

ما چند روز پیش یه موکب زدیم اونا اش درست کردن گفتم من توزيع میکنم تو موکبمون بعد موقع توزيع ناراحت شدن که چرا من توزیع میکنم چرا اونجوری که اونا دوست دارن نیست 

بعد از مراسم چون شوهرم با دائیش شریک شده تو یه کاری خاله اش بهش وفته بابات حق نداره بیاد سر اون کار کلی حرف به هم زدن و دعواشون شده

اون شب شوهرم طرف من بود میگفت حسودیشون شده که تو موکب زدی این رفتارها ها در حالی که شوهر من غلام حلقه به گوش خاله و دایی و خانواده‌اش هست 

منم خیلی دلم از این شکست که تو یه کار خیر این حرفها پیش اومد خودم رو مقصر میدونم هر چند چند ماه قبل نامزدی خواهرشوهر من بود همین خاله شوهرم یه دعوا دیگه با شوهرم راه انداخت که چرا میخوایی براش نامزدی مرتب و قشنگ بگیری😐🤔

من گاهی میگم مقصر اونه نه من باز یکی دوبار تو حرفای شوهرم چون در مورد اش و موکب صحبت شد کلا حالم گرفته شد دلم شکست که برای توزیع اش چه رفتارهای زشت و بی ادبانه ای با من انجام دادن حالا حرفهایی که پشت سر منو خاموادم گفتن بماند