2821
2789
عنوان

پریود نشدن

95 بازدید | 15 پست

دوستان تا حالا شده پریود نشین بدون دلیل مثلا یک ماه پریود نشین بعد ماه بعدی به روال عادی برگردین؟

من پریود نشدم نه دوست دارم حامله باشم نه یائسه 😭😭😭 

ممکنه الکی یک ماه پریود نشیم؟

شما چند سالتونه؟

من پارسال ک۲۰سالم بود یه ماه بخاطر مسائل هورمونی کلا نشدم رفتم دکتر آمپول پروژسترون داد بعد۳روز پریودم شروع شد خیلییییی شدید بود تا۱۰روز خونریزی بدون وقفه داشتم امسال هم تو یه ماه دوبار پریود شدم بیاد برم دکتر

کاربری دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند سالتونه؟من پارسال ک۲۰سالم بود یه ماه بخاطر مسائل هورمونی کلا نشدم رفتم دکتر آمپول پروژسترون ...

عزیزم من قرص اورژانسی خوردم حدودا بعد هفت روز پریود شدم الان سه روز هست پاک شدم و باز امروز دوباره پریود شدم 

دو بار پریود شدم با فاصله سه روز طبیعیه ؟؟؟ 

عزیزم من قرص اورژانسی خوردم حدودا بعد هفت روز پریود شدم الان سه روز هست پاک شدم و باز امروز دوباره پ ...

نه طبیعی نیست از اثرات قرصی که خوردیه چون سطح هورمونات با شدت زیاد یهو کم و زیاد شد بدنت تو شکه مصرف گرمیجات ببر بالا زیاد حرکات سنگین انجام نده 

و تا حداقل دوسال دیگه اصلا از این قرص های ضدبارداری استفاده نکن اگه هم خواستی اقدام به بارداری کنی تا پنج یا شش ماه وایستا 

کاربری دست دو نفره

شما چند سالتونه؟من پارسال ک۲۰سالم بود یه ماه بخاطر مسائل هورمونی کلا نشدم رفتم دکتر آمپول پروژسترون ...

32 عزیزم، با یک ماه امپول زد برات؟ آزمایش هم دادی؟  چون شنیدم تا سه ماه پشت سر هم پریود نشین باید بری دکتر

32 عزیزم، با یک ماه امپول زد برات؟ آزمایش هم دادی؟ چون شنیدم تا سه ماه پشت سر هم پریود نشین باید بر ...

اره هم آزمایش دادم و سونو رفتم بخاطر تنبلی تخمدان باید میزدم

کاربری دست دو نفره

جدی؟ مجردی یا متاهل؟ چند سالته؟ دکتر دیگه نرفتی؟

مجرد 

26

چرا رفتم هورمونام بهم ریخته بود

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن