2777
2789
عنوان

مهمانی دیشب ذهن منو درگیر کرده🥲

340 بازدید | 26 پست

دیشب برادر همسرم بعد شام اومدن شب نشینی خونمون

من راستش همیشه سعیم بر اینه حد و مرزهارو با خانواده شوهر رعایت کنم و اونا هم با من همه چی رو در میون نمیزارن و بعد گذشت نزدیک ۲ سال هنوز غریبه ام!!! (اینم بگم من همیشه احترامشون رو روی سرم نگه میدارم حداقل به خاطر همسرم) 

یکی از برادرشوهرام ی دختر داره که تو همه کاری تجسس میکنه و بیش از حد فضوله با اینکه سنی نداره شاید ۱۳ سالش باشه ولی خیلی اهل دخالت و حرف جابجا کردنه

من اوایل ک نمیشناختمش خیلی دوسش داشتم ولی بعدا جوری جوابمو داد فهمیدم نباید بهش توجه بکنم

از قضا دیشب بحث بچه های باهوش وسط اومد ک یکی دیگه از برادر های همسرم گفت فلانی(همون دختر ک تعریفشو کردم) بچه باهوشیه منم از دهنم در رفت گفتم نه اتفاقا باهوش نیست ی چیز دیگس....(کلمه فضول و کنجکاو تو ذهنم بود ک نگفتم😂) همونجا فهمیدم نباید میگفتم حرفمو ادامه دادمو گفتم از نظر من بچه باهوش باید درسش هم همونقد قوی باشه و درس بخونه من به اینجور بچه هایی باهوش میگم. بعد این حرفم کامل سکوت شد من واقعا حقیقت رو گفتم خودشونم قبول دارن ولی خب میدونم نباید میگفتم😅

ولی جاریم یعنی همین زن برادرشوهرم خیلییی ادم سرخورده ای هست و از دست شوهرش جرئت نداره ی کلمه بگه ولی یبار تو خلوتش با من دلش ازش پر بود و کلی بد خانواده شوهرمو گفت ولی من همراعیش نکردم

ولی وقتی شوهرش کنارشه با ترس و لرز حرف میزنه یا کلا سکوت میکنه من از این رفتارشون خیلی بدم میاد

حالا از دیشب ذهنم درگیر این حرفیه ک زدم☹️ کاش نمیگفتم

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا نباید در کنار خانواده همسر از بقیه بدگویی یا غیبت کرد. چون میزارن کف دست طرف.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

اصلا ذهنتو درگیر نکن

اگرم چیزی گفتن بگو زشته بچه به این سن انقدر حرف ببر بیار باشه رو تربیتش کار کنید

الان یه حرفی زدی ولی اگه چیزی بشه بکشی عقب اونا سرخورده ات میکنن میشی مثل همین جاریت که گفتی

خوب کردی،از بچه های فضول و فتنه که حرف میارن و حرف میبرن متنفرم بیشتر از اون از پدرمادرشون که وقتی برا تربیت اون بچه نزاشتن و تازه تشویق هم میکنن

اصلا تو فکرش نرو 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من با خانواده شوهرم همشهری نیستم

ی جور دیگ بخوام بگم توی استانی ک هستیم من اهل مرکز این استان هستم ولی همسرم و خانوادش از شهر های کوچیک اطراف مرکز هستن

خیلی دلم میخواد برگردم شهر خودم اینجا احساس خوبی ندارم ولی بخاطر شغل همسرم مجبور شدم بیام شهر غریب.

شهری ک خودم توش بزرگ شدم از اینجا خیلی پر امکانات تر زیبا تر و پیشرفته تره اینجا که الان هستم ب نسبت شهرستان محروم تری هست و این رو همه میدونن

ولی این یه درده تو دلم ک چند بار با خانواده شوهرم به عنوان درد دل مطرح کردم اونا تعصبات به شون کشیدن و میگفتن اینجا خوبه!! و اصلا منو درک نکردن..

منم تصمیم گرفتم دیگه ب هیچ عنوان این بحثو مطرح نکنم پیششون

سرنوشت عشق پر تاوان من🖤https://www.ninisite.com/discussion/topic/13075003/%d8%b3%d8%b1%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%b9%d8%b4%d9%82-%d9%be%d8%b1-%d8%aa%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86-%d9%85%d9%86 تیکه ی مهمی از زندگیمه، ک نباید اینطور میگذشت.. /من بیرحمی روزگارو با اعماق وجود حس کردم🙂 خدایا توی این شهر غریب خودت مراقبم باش😇
اصلا ذهنتو درگیر نکناگرم چیزی گفتن بگو زشته بچه به این سن انقدر حرف ببر بیار باشه رو تربیتش کار کنید ...

افرین کاملا درست میگی

من با خانواده شوهرم همشهری نیستمی جور دیگ بخوام بگم توی استانی ک هستیم من اهل مرکز این استان هستم ول ...

چی میشه دیگه شرایطت اینه 

انشاللهذدر آینده میری 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دیگه باید بزرگواری میکردی که نکردی

دروغ ک نگفتم 

ای بابا😂